Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde zor günler başlıyor!

Camdaki Kız dizisinde zor günler başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölümü Kanal D ekranında 8 Nisan Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kız isimli diziyle ilgili görüşler, hem olumlu hem de olumsuz olmuştu. Genel olarak olumsuzluğun nedeni çekim kalitesi ve dizinin ağır bir başlangıç yapmasıyla ilgili. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk ve Can karakterlerinin ardından şimdi de yeni dizide Nalan ve Sedat olarak buluştu.

Kırmızı Oda’da çok beğenilen çiftin hemen yeni bir dizide başrolde buluşması da sosyal medyanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi… Zira, normalde Burcu Biricik için çok daha isim yapmış bir ünlü oyuncu düşünülürdü. Fakat Kırmızı Oda etkisiyle Camdaki Kız için Feyyaz Şerifoğlu’nan hayatının en önemli fırsatlarından birisi verildi.

Camdaki Kız ilk bölümünü beğenen de çok oldu, eleştiren de… Peki 2. yeni bölümde neler yaşanacak. Camdaki Kız dizisinin 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sedat ile evlenme hazırlığı yapan Nalan için zor günler başlıyor!

Sedat’ın Nalan ile evlenmesine karar veren aileler için çocuklarının fikirlerinin hiç önemi yoktur. Sedat Canan ile görüşmeye devam ederken Nalan ise annesinin baskılarına maruz kalmaktadır. Ne yapacağını bilemeyen Nalan için zor günler artık başlamak üzeredir.

Burcu Biricik’in her role yakıştığını düşünen hayranları birçok övgüde bulunuyor. “Dizi mükemmel olmuş, sadece Türkiye değil dünya hayran kalacaktır” gibi sorumlar yapan izleyiciler, ayrıca sürekli zoom yapılmasından da rahatsız olduklarını ifade ediyorlar.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 15 Nisan Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Bakalım yeni bölümün çekiciliği izleyicileri diziye çekmeyi başarabilecek mi?