Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi bir haftada kendini özletti, yine bomba gibi geliyor!

Maraşlı dizisi bir haftada kendini özletti, yine bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinde geçtiğimiz hafta özel kolaj bölüm ekrana gelmişti. Bunun nedeni ise başrol oyuncusu Burak Deniz’in koronavirüse yakalanmasıydı… Ünlü oyuncunun karantinada olduğu süreçte yapılamayan çekimler tamamlandı ve 13. yeni bölüm 12 Nisan Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Maraşlı dizisinin hayranları bir haftalık aranın bile kendilerine zor geldiğini belirten yorumlar yapıyor. Maraşlı’nın yeni bölümünde Mahur yine tehlikede… Behram ile arası bozulan Savaş, olayı Mahur ve İlhan eksenine kaydırıyor.

Mahur’un açtığı sergide olay çıkartmak isteyen Behram’ın ne yapacağı heyecanı artırırken, kahraman edasıyla Mahur’un yanına bir kez daha sokulan Maraşlı da onu korumak için yeniden canını tehlikeye atıyor.

Savaş ve Behram işbirliğine karşı Maraşlı, Mahur’a bir şey olmaması için çaba harcayacak. İlhan ise zor bir durumda. Ozan’ı öldüren İlhan, intihar mı edecek? Diziden bir ünlü isimi ayrılacak mı? Dizide İlhan karakterini Cemil Büyükdöğerli canlandırıyor.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide heyecan yüksek ama 12. bölümün reytingleri biraz düşük gelmişti. Diziye olan ilginin azalmaya başladığına yönelik işaretler var. Bakalım senaristler bu durumu tersine çevirmek için nasıl adımlar atacaklar?

İşte Maraşlı dizisinin 13. bölümünden 2. fragman: