Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine başrol oyuncusu veda mı edecek?

Yasak Elma dizisine başrol oyuncusu veda mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Entrikalarla dolu hikayesiyle, her dönem büyük değişim dalgaları yaşatarak ekranda kalmayı başaran Yasak Elma dizisi, son dönemde de çok konuşuluyor.

Dizide son dönemde bile iki büyük değişim dalgası yaşandı. 5 karakterin ayrıldığı 85. bölümden sonra yaşanan gelişmeler ve 102. bölümden sonra da hikayede zaman atlaması yaşanması iki önemli gelişmeydi… Ancak dizideki değişim dalgası bitmiyor. Zira bu değişim olmazsa dizi bu kadar güçlü reytingler de alamayacaktır.

Yasak Elma dizisinin 4. sezonu sürüyor ve 5. sezon için de göz kırpan reytingler hikayenin yine büyük değişim dalgaları ile devam edeceğini anlatıyor… Yasak Elma dizisinin akıbeti henüz belli değil. Ancak devam etmesi büyük bir ihtimal. Bir de söylentiler var ki, bir başrol oyuncusunun diziye veda edebileceği söyleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, bu söylentileri twitter hesabında dillendirdi. Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’ın diziden ayrılacağına yönelik söylentiler olduğunu yazdı. Ancak bir de diziye 106. yeni bölüm itibari ile Kaya karakteri geri dönüyor. Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya, bilindiği üzere Ender’in büyük aşkı…

Kaya’nın gelişi ile birlikte hikayede dengelerin değişmesi bekleniyor… Yasak Elma dizisinde değişim her zaman mümkün. Bakalım Ender karakteri de veda edecek mi?

Yıldız, Şahika ve Ender dizinin 3 önemli karakteri. Ender şayet veda ederse, dizi hayranları bu durumdan pek de hoşlanmayacaktır.

Yasak Elma dizisine başrol oyuncusu veda mı edecek? 7