Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinden ayrılık iddiası gerçek mi? Diziye 3 yeni karakter geliyor!

Camdaki Kız dizisinden ayrılık iddiası gerçek mi? Diziye 3 yeni karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi, yeni sezonda yine büyük bir etki yaratacaktır. İlk sezon sonuçları oldukça başarılıydı. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisi iyi bir dizi çifti olduklarını bir kez daha gösterdi. Kırmızı Oda dizisi ile başlayan ve izleyicileri de çok etkileyen iki ünlü ismin partnerliği şimdi de Camdaki Kız ile devam ediyor.

Ancak Feyyaz Şerifoğlu hakkında bazı ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Dizinin ilk sezon 9 bölüm sürdü ve herkes merakla ikinci sezonu beklerken gelen bu iddia çok şaşırttı. Ancak böyle bir durum yok. Feyyaz Şerifoğlu ayrılmayacak. Genç oyuncu zaten tatil yaptığı sırada açıklamalarda bulunmuş ve ikinci sezon için sabırsız olduğunu söylemişti.

Feyyaz Şerifoğlu, “Proje biraz hızlı başladı. Çok şükür de hızlı gidiyor. Sonuçtan memnunuz. Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız. Sabırsızız” diye konuştu. Bu sözler de oyuncunun projeden ayrılması gibi bir durumun olmadığını gösteriyor.

Camdaki Kız dizisinden ayrılık iddiası gerçek mi? Diziye 3 yeni karakter geliyor! 7

Ayrıca diziye 3 yeni karakter katılacak. Bunlardan birisi Hayri karakteri olacak. Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan ile anlaşma sağlandı ama henüz imza atılmadı. Bir erkek karakterin de hikayeye dahil olacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ayrıca Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakterinin ablası olarak da tanınmış bir ismin hikayeye dahil olması bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinde çekimlerin başlamasına az kaldı ama henüz 3 karakter meselesi çözülmedi. Cihangir Ceyhan’ın Hayri rolünü kabul etmesine rağmen eski ve yeni menajerleri arasında yaşanan anlaşmazlık bakalım ünlü oyuncuya bu rolü kaybettirecek mi?