Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisine Çukur’dan bir ünlü isim katıldı!

Alparslan dizisine Çukur’dan bir ünlü isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi 4 sezonluk başarılı performansının ardından Haziran ayında final yaptı. Dizinin oyuncuları ise bir bir yeni roller için görüşmeler ve anlaşmalar yapıyor. Çukur dizisinde Murtaza olarak izlediğimiz Ferit Kaya da yeni dizisini buldu.

Başarılı performansı ile dikkat çeken Ferit Kaya, 2006 yılından bu yana setlerde yer alan bir oyuncu… Menekşe ile Halil isimli dizideki Sami karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ise Resul olarak ekranda yer almıştı. Birçok farklı projede izlediğimiz Ferit Kaya, Çukur dizisinde de Murtaza olarak dikkatleri çekti.

Alparslan dizisine Çukur'dan bir ünlü isim katıldı! 7

Mavera isimli TRT1 dizisinde Mervan karakterine de hayat veren Ferit Kaya’nın yine bir TRT1 yapımı olan Alparslan dizisi için anlaştığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu transferi duyurdu. Ağustos ayı içinde dizi ekibi çekimlere başlayacak ve oyuncu arayışları da devam ediyor.

Emir Bozan karakteri ile hikayeye dahil olan Ferit Kaya’nın böyle etkili bir tarihi yapımda yer alması da kariyeri adına çok önemli bir adım oldu.

Alparslan dizisinde önemli isimler buluştu. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Korel Cezayirli, Burak Şafak, Esila Umut ve Zeynep Özder şimdiye kadar anlaşma yapılan isimler arasında bulunuyor.