Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin en kilit rolü için çok ünlü bir isme teklif gitti!

Camdaki Kız dizisinin en kilit rolü için çok ünlü bir isme teklif gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen milyonlar var… Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok başarılı geçti.

9 bölüm süren birinci sezonda Nalan ile Sedat karakterlerinin hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonunda en çok merak edilen konu ise Hayri karakterini kimin canlandıracağı…

Camdaki Kız sezon finalinde Nalan ile Hayri karakterlerinin tanışması hikayenin geleceğini etkileyecek bir detaydı. Ancak bu karakteri kimin canlandıracağı henüz ortaya çıkmadı.

Camdaki Kız dizisinin en kilit rolü için çok ünlü bir isme teklif gitti! 3

Hayri karakteri için daha önce Çukur dizisinde Azer olarak izlediğimiz, son olarak Alev Alev’de rol alan Cihangir Ceyhan’a teklif gitti.

Ceyhan’ın rol için istekli olduğu ve anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında. Ancak ünlü oyuncunun eski ve yeni menajerleri arasında yaşanan bir sorun nedeniyle imza atılamadığını da gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Camdaki Kız dizisinin en kilit rolü için çok ünlü bir isme teklif gitti! 4

Cihangir Ceyhan’ın projede yer alması bekleniyor ama anlaşma imzalanamaz ise başka bir isim ile de görüşme yapılabileceği belirtiliyor.