Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisine Ayşe karakteri sürprizleriyle geliyor!

Camdaki Kız dizisine Ayşe karakteri sürprizleriyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Milyonlarca izleyiciye hitap eden dizinin son dönemde reytinglerinin Mahkum karşısında geriye düşmesi dikkatleri çekiyor.

OGM Pictures imzasını taşıyan, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin şimdiye kadar 27 bölümü ekrana geldi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin yeni karakterinin ismi Ayşe olacak.

Nadim Güç’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin heyecanlı hikayesinde Ayşe karakteri de önemli sürprizleriyle hikayeye gelecek. Bu karakteri kimin canlandıracağı da ortaya çıktı. Tiyatro oyunları ile tanınan, sinema ve dizi çalışmalarında da yer alan Münibe Millet, Camdaki Kız ekibine dahil oluyor. 28. yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ayşe’nin kimlerin hayatına etki edeceğini de izleyiciler merakla bekliyor.

Camdaki Kız dizisine Ayşe karakteri sürprizleriyle geliyor! 7

1980 yılında Elazığ’da dünyaya gelen oyuncu, Tiyatro Pera’da birçok oyunda yer aldı. Sinema, dizi ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu, en son 2020 yılında Türkan Hanım’ın Konağı isimli dizide rol almıştı.

Camdaki Kız dizisinin 28. yeni bölümü 27 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Nalan’ın hamile olma ihtimalinin öne çıkartıldığı yeni bölümde, ayrıca Nalan’ın pişmanlıklarını da izleyeceksiniz.

Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor.

Ayşe karakterinin de hikayede nasıl yer alacağını izleyip göreceğiz.