Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi bir Çukur etkisi yaratamadı, Show TV bile bunu hesap edemedi!

Üç Kuruş dizisi bir Çukur etkisi yaratamadı, Show TV bile bunu hesap edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, yayınlanmaya başlanmadan önce o kadar yüksek beklenti oluşturdu ki, hikayenin başlaması ile birlikte birçok kişi beklediğini bulamadı.

İçerde ve Çukur dizilerini çok seven izleyici grubunu heyecanı kısa sürede söndü… Üç Kuruş güçlü bir hikaye ve çok iyi oyunculara sahip olsa bile, bir Çukur etkisi yaratamadı.

Ay Yapım’ın büyük bir titizlikle hazırladığı, oyuncu kadrosu çok etkili isimlerden oluşan Üç Kuruş’un şimdiye kadar 11 bölümü yayınlandı. İlk bölümlerde iyi reytingler alan dizinin haftalar geçtikçe izlenme oranlarında ciddi düşüşler yaşanmaya başlandı.

2022 yılının iyi gelmediği dizilerden birisinin de Üç Kuruş olduğunu belirtelim. 11. bölümüyle reytinglerde ilk 10’a girmeyi zorlukla başaran dizi için işlerin iyi gitmediğini gözlemliyoruz.

Sosyal medyada etkileşim oranları azaldı, dizinin hikayesine ve gelecek bölümlere yönelik izleyici ilgisinde ciddi bir düşüş var. Bu durum reytinglerin düşüşünü de açıklamaya yetiyor.

Haftalar geçtikçe gücünü kaybeden dizinin 11. bölümü tüm kişilerde 10. olurken, AB ve ABC1 gruplarında isi 9.’luk elde edildi. Birincilik için yarışması beklenen bir yapımdan ilk 10’a zorlukla giren bir diziye dönüşen Üç Kuruş’un ayağa kaldırılması için yapımcının farklı adımlar atması gerekiyor.

Daha 11 .bölüm geçilmişken yaşanan bu sıkıntılar ilerleyen bölümlerde geri dönüşü daha zor olacak başka sorunlar doğurabilir. Hikayeye yönelik olarak yeni düzenlemeler, yeni karakterler ile Üç Kuruş’un daha ilgi çekici hale getirilmesi belki çözüm olabilir.

Diziye 11. bölümde Sezin Akbaşoğulları’nın etkili bir karakter ile katılması da dikkat çeken yeni bir gelişme oldu. Kariyeri boyunca televizyon ekranlarında, beyazperdede ve tiyatro sahnesinde birçok farklı karaktere hayat veren başarılı oyuncu, şimdi de sürpriz bir karakterle Üç Kuruş’ta yerini aldı.