Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın Buğra Gülsoy’un yerine Kerem Bürsin’i başrol için tercih etmesinin bir nedeni var!

Disney Plus’ın Buğra Gülsoy’un yerine Kerem Bürsin’i başrol için tercih etmesinin bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya ile Benim Aramda isimli yeni diziyle ilgili yaşanan gelişmeler bazı ilginç durumları da beraberinde getirdi.. MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaristi Pınar Bulut. Hikayesinin içinde iddialı bir sevişme sahnesi de var. Bu sahne yüzünden de Hande Erçel projeye karşı çekinceli yaklaştı.

Dizide ilk olarak başrollerde Hande Erçel ile Buğra Gülsoy’un yer alması yönünde bir girişim yapıldı. İki oyuncuya da tekliflerin iletildiği ama Hande Erçel’in sevişme sahnesine itiraz etmesi nedeniyle başrolde yer alamadığı ortaya çıktı.

Erkek başrol olarak ise Buğra Gülsoy’un yerine Disney Plus yetkililerinin Kerem Bürsin tercihi de dikkat çekiydi. Gelişmeler ilginç… Demet Özdemir, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan üçlüsünün başrolünde buluştuğu dizinin bu haliyle çok iddialı bir proje olacağı net bir şekilde anlaşılıyor.

Ancak Hande Erçel yerine Demet Özdemir’in dizinin kadın başrolü olması oyuncuların tercihi olarak gözüküyor.

Disney Plus'un Buğra Gülsoy'un yerine Kerem Bürsin'i başrol için tercih etmesinin bir nedeni var! 2

Fakat Buğra Gülsoy yerine Kerem Bürsin’in başrolü alması ise Disney Plus yetkililerinin tercihi olmuş. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı bu kulis bilgilerinde merak edilen detay bu seçimin neden yapıldığının arka planı…

Buğra Gülsoy gibi bugüne kadar yer aldığı projelere büyük katkılar sağlayan ve profesyonelliği ile bilinen, her türlü karakteri canlandırabilecek yetenekteki bir isim yerine neden daha yeni parlayan Kerem Bürsin tercih edilmiş olabilir?

İşte bu sorunun yanıtı aslında Disney Plus’un stratejisiyle de ilgili. Platformun yetkilileri sadece Türkiye operasyonunda başarılı olmayı değil, bu operasyon sırasında üretilecek içeriklerle dünyayı da etkilemek istiyor. İşte bu yüzden de dünyada ismi daha çok bilinen Türk oyuncular üzerinden bir seçim yaptıkları anlaşılıyor.

Disney Plus'un Buğra Gülsoy'un yerine Kerem Bürsin'i başrol için tercih etmesinin bir nedeni var! 3

Buğra Gülsoy ülkemizde çok tanınan, yurt dışında da özellikle Fatmagül’ün Suçu, Kızım ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinin yayınlanması ile bilinen bir isim. Ancak son yıllarda Sen Çal Kapımı ile büyük çıkış yakalayan Kerem Bürsin kadar geniş bir tanınma olanağı bulamadı.

Artık dijital platformlar Türk yapımlarının dünyaya olan etkisini de dikkate alarak başrol tercihlerini buna göre yapıyor… Kerem Bürsin’in birçok ülkede daha geniş bir hayran kitlesinin bulunmasının bu tercihte etkili olduğu düşüncesi öne çıkıyor.