Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu!

Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimdeki kitabından senaryolaştırılan Camdaki Kız isimli dizi projesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizide Burcu Biricik’in Nalan karakteri ile başrolde yer alacağı daha önceden açıklanmıştı. Dizinin uyarlandığı kitabı okuyan pozlarıyla Biricik, hayranlarına yeni projesine çalıştığının mesajlarını da vermişti.

Kanal D ekranında yayınlanması beklenen dizinin kadrosuna önemli isimlerin katılmaya başladığına yönelik bilgiler de geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Hande Ataizi gelen teklifi kabul etti. Uzun süredir uygun proje arayan oyuncu, böylelikle çok iddialı bir dizi ile birlikte yeniden setlere dönüş yapacak. Oyuncu en son 6 yıl önce Hayat Mucizelere Gebe isimli kısa süren dizide yer almıştı.

Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu! 1

Burcu Biricik ve Hande Ataizi dışında Nur Sürer ile Tamer Levent’in de dizinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı. Nur Sürer’i izleyiciler Çukur dizisinde Fadik karakteri ile izlemişti.

Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu! 2

Usta oyuncu Tamer Levent ise en son atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinde başrolde yer almıştı.

Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu! 3

Bir başka önemli isim de Enis Arıkan… Exxen’de yaptığı eğlenceli program ile gündem olan Arıkan da uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapacak. Gelen bilgiler Enis Arıkan’ın da Camdaki Kız’ın kadrosunda yer aldığına işaret ediyor.

Camdaki Kız dizisine bomba gibi oyuncu kadrosu! 4

Arıkan, Jet Sosyete dizisinde Tony olarak en son dizi setlerinde yer almıştı.