Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üçüncü büyük ayrılık gerçekleşti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üçüncü büyük ayrılık gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3.büyük ayrılık bu akşam gerçekleşti. Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu yapımdan ayrıldı…

Dizinin 85.bölümünde yaşanan ayrılık herkesi fazlasıyla şaşırttı. Behice karakteri kendi şahsına münhasır kişiliğini bir kez daha gösterdi. Hünkar’ın katili olduğu ortaya çıkan Behice’nin teslim olması için şartlar uygundu. Ancak Behice bu teklifi kabul etmedi.

Esra Dermancıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Behice, uçurumdan aşağıya atlayarak intihar etti. Teslim olmaktansa ölmeyi tercih eden karakterin düşerken yüzündeki gülümseme ise akıllara takılı kaldı. Birçok dizi hayranı yaptıklarının bedelini ödeyerek gitmesini istemişti. Ancak karakter kendi isteği ile ölüme yürüdü ve hesap vermekten böylece kendi yöntemi ile kaçmış oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üçüncü büyük ayrılık gerçekleşti! 7

Benzer bir sahneyi izleyiciler 2014 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin 100. bölümünde görmüştü. Filiz Ahmet’in canlandırdığı Nigar kalfa da yakalanmak üzere iken teslim olmak yerine ölümü seçmişti. Aynı ölüm sahnesi bu sefer Bir Zamanlar Çukurova dizisinde tekrarlandı.

Hünkar Yaman karakterinin 71.bölümünde ölümünün ardından Vahide Perçin hikayeye veda etmişti. Sonrasında ise Uğur Güneş, Yılmaz karakterine 78. bölümde veda etti. Şimdi ise dizide 3. büyük ayrılık gerçekleşti. Müjgan’ın halası, Hünkar’ın katili Behice intihar ederek öldü. Karakterin ayrılması bir süredir bekleniyordu. Sonunda bu konuda kapanmış oldu.

İşte Behice’nin Nigar Kalfa’ya benzeyen ölüm sahnesi:

İşte Muhteşem Yüzyıl dizisi 100.bölümdeki Nigar Kalfa’nın ölüm sahnesi: