Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Ataizi yeni dizisindeki savcı rolünü çok sevdi, büyük heyecan yaşıyor!

Hande Ataizi yeni dizisindeki savcı rolünü çok sevdi, büyük heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

Cumhuriyet savcısı Süreyya karakteri ile Hande Ataizi ekranlara güçlü bir kadın karakteri ile yeniden dönüş yapıyor. Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Cana karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin yeniden dikkatini çeken Hande Ataizi, bu sefer de Taş Kağıt Makas isimli Kanal D dizisinde önemli bir rolü üstlenmiş oldu.

Güzel bir karakter arzu ettiğini ve yeni rolün kendisi için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Hande Ataizi, “Güzel bir karakter olması benim hoşuma gitti. Kendi kimliğinin dışında ayakları yere basan bir kadın karakter olması hoşuma gitti” açıklamasında bulundu.

Hukuk camiasının güçlü isimlerinden olan Cumhuriyet Savcısı Süreyya rolü ile Hande Ataizi’nin etkili oyunculuğunu Kanal D ekranında yeniden izleme fırsatınız olacak. Sette yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Ataizi, heyecanını şu sözlerle ifade etti:

“İlk senaryoyu okuduğumda beğendim. Dizilerde genelde kadınların meslekleri olmuyor. Daha geri planda, entrika bazında roller oluyor. Şimdi burada savcı rolünde. Ben, farklı karakterler oynuyorum. Sevebileceğim karakterler olması gerekir diye düşünüyorum. Farklı karakterlerde de başarılı olduğumu düşünüyorum. Süreyya karakterini de görünce heyecan yaptım.”

Savcı karakterine hazırlanırken farklı bir ortam yaratıldığını, gözlem yaptığını ve hukuk bilgisinin de günden güne arttığını anlatan Hande Ataizi, sevmeden bir işe giremediğini de anlattı.

Oyuncu, yeni dizideki rolünü sevdiğini ve kişisel olarak hakkaniyete önem verdiğini ve rolünün de bunu hatırlatması nedeniyle heyecanlandığını saklamadı.

Ataizi, “İlk başta karakteri sevmek çok önemli. Ondan sonra sahip çıkmak ve sonra da benim karakterim için de Süreyya’ya uygun olan şeylerle de beslemek, renklendirmek. Sonuçta savcı olarak görüyoruz ama sonuçta bir kadın” diye konuştu.

Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya başlayacak olan Taş Kağıt Makas isimli yeni dizi projesinin reytingleri merakla bekleniyor. Hikayesi farklı olan, güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin senaryosu izleyicileri şaşırtacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: “Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen.”