Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu rahatsızlanınca her şey bir anda değişti!

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu rahatsızlanınca her şey bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D müthiş bir hazırlık ve tanıtım atağı ile Camdaki Kız dizisini en kısa sürede yayına almak niyetindeydi… Hatta ilk fragmanlarda 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacağı duyuruldu. Bunun nedeni ise TRT1’de başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs ile aynı gün yayında olup, izleyicileri rakibine kaptırmamak idi… İki dizi de yine perşembe akşamları yayınlanacak ve müthiş bir reyting rekabeti göreceğiz.

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’u da bu yarışa dahil ederseniz, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs ile birlikte perşembe akşamları ateş çemberi olacak. Ancak Kanal D’nin bu kadar önemli bir dizisini hem de 1 Nisan’da yayınlayarak stratejik bir karar aldığı halde neden 8 Nisan’a kaydırdığı merak ediliyordu. İşte bunun sebebi ortaya çıktı.

Burcu Biricik ile birlikte başrolde yer alan Feyyaz Şerifoğlu’nun koronavirüs test sonucu pozitif çıkınca her şey bir anda değişti…

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Camdaki Kız dizisinin 1 hafta rötar yapmasının ardındaki sebep bu…

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu rahatsızlanınca her şey bir anda değişti! 5

Nadim Güç’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin Sedat’ı olarak izleyeceğimiz Feyyaz Şerifoğlu, dinlenmeye çekildi. Bu durum da çekim takvimini değiştirdi ve yayın tarihi de 1 hafta ileri alındı.

Kırmızı Oda dizisinde Can karakteri ile bir anda herkesin dikkatini çeken Şerifoğlu, Boncuk olarak izlediğimiz Burcu Biricik ile de çok iyi uyum yakalayınca, yeni dizide başrol teklifi alması kariyerinin en büyük fırsatı oldu. Genç oyuncunun dizinin fragmanına yansıyan görüntüleri yeni fenomen olabilecek bir ismin geldiğini de anlatıyordu.