Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, durdu durdu ama dizi volesini tam 12’den vurdu!

Bensu Soral, durdu durdu ama dizi volesini tam 12’den vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2017 yılında İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakterinden bu yana dizi setlerinde yer almayan Bensu Soral, kendisini resim yapmaya adamıştı. Resim yeteneği ile evinin her yanını farklı tasarımlarla güzelleştiren oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de hep gündemdeydi.

İçerde dizisinde sonra sinema projelerinde yer alan oyuncu, diziler konusunda ise iyi bir teklif bekliyordu. İşte o beklenen teklif geldi. Oyuncu da rolü kabul etti. Bensu Soral, geçtiğimiz haftalarda bir projesinin olduğunu söylemiş ama tam olarak detay vermemişti. İşte bu yeni proje ortaya çıktı.

Yazlık dizi olarak ortaya çıkan OJO Pictures imzalı Camtavanlar iki önemli genç oyuncuyu başrolde buluşturuyor. Show TV ekranında yayınlanacak olan dizide Bensu Soral ile Çukur dizisinden finalden önce ayrılacak olan Kubilay Aka buluşuyor.

Bensu Soral, durdu durdu ama dizi volesini tam 12'den vurdu! 7

Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Bensu Soral ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Oyuncu sonunda beklediği projeyi de bularak hayranlarının dizi beklentisini karşılamak için adım attı.

Bugüne kadar birçok dizi teklifini reddeden oyuncu, kadın hakları ve kadının toplumdaki yerini sorgulayan bir diziyi tercih etmesi de anlamlı oldu.

Sosyal ve iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen uluslararası isim Camtavanlar… İşte dizinin adı da buradan geliyor. Kadınların yaşadığı engelleri, yemek kültürü ile harmanlayacak olan yeni yazlık dizide Kubilay Aka’yı restoran zinciri sahibi Cem olarak izleyeceksiniz.

Bensu Soral’ın Leyla karakteri ile Cem arasında büyük ve tutkulu bir aşk yaşanacak.