Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük darbe yemesi şaşılacak bir iş!

Camdaki Kız dizisinin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük darbe yemesi şaşılacak bir iş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi geçen sezon başladığı zaman dizi hayranlarını adeta büyüledi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin başlangıcı çok iyi olmuştu. İlk sezonda yayınlanan 9 bölüme yoğun bir ilgi vardı.

İkinci sezonda da yine çok etkili bir şekilde izleyicilerle buluşan Camdaki Kız, o kadar başarılı oldu ki, sezonun en iyi 3 yapımından birisi olarak ifade ediliyordu. Perşembe rekabetinde tüm rakiplerini alt eden Camdaki Kız ne yazık ki bu güçlü duruşunu uzun süre sürdüremedi.

Fox TV ekranında başlayan Mahkum dizisi, Camdaki Kız’ı adeta birçok izleyiciden kopardı… Dizi hayranları Mahkum’un etkileyiciliğine hızlı bir şekilde kapıldı. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansı ile Mahkum hızla reytinglerini yükseltirken, Camdaki Kız dizisi de çift haneli reytingleri veda etti.

Camdaki Kız dizisinin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük darbe yemesi şaşılacak bir iş! 7

Camdaki Kız’ın hızlı bir şekilde çift haneli oranlardan bir hayli geriye çekilmesi çok da anlaşılır bir durum değil. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Süer, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi nasıl olur da bu kadar kısa sürede bu kadar ciddi bir reyting kaybı yaşar?

Birinciliklerin abonesi olarak ikinci sezona başlayan Camdaki Kız, 2022 yılının daha ilk ayında Mahkum’un sadece gerisinden gelmiyor, büyük bir izleyici kaybı da yaşayarak birincilikten de oldu…

Camdaki Kız’ın AB grubunda ikinci olmasının ardından ABC1’de üçüncülük elde ettiğini görüyoruz. 28. bölümü 27 Ocak akşamı yayınlanan Camdaki Kız, tüm kişiler kategorisinde ise öyle ciddi bir gerileme yaşadı ki, reytingleri görenler şaşırıp kaldı…

Ortalamanın üzerinde gelen reytinglere rağmen, Camdaki Kız’ın sezon başındaki performansını bilenler için durum pek de iyi gözükmüyor. Camdaki Kız dizisinin büyüsünün bozulduğunu ifade etmek yanlış olmayacaktır.