Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’yı düşüren Camdaki Kız, aynı durumu Mahkum karşısında yaşadı!

Bir Zamanlar Çukurova’yı düşüren Camdaki Kız, aynı durumu Mahkum karşısında yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri tebrik edilmeyi hak ediyor! Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında büyük bir rekabet görüyoruz. Daha önce Camdaki Kız dizisinin sürüklediği bu rekabette, artık gücü Mahkum dizisi eline geçirdi.

Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olan Mahkum, Camdaki Kız’dan çok sayıda izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Mahkum’un bu büyük başarısı ve çift hanelere yaklaşan reytingleri dizi hayranlarını çok fazla etkilediğini anlatıyor.

Perşembe rekabetinde Bir Zamanlar Çukurova ile Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziler de büyük bir yarış içinde. Bu iki dizinin de izleyici kitlesini korudukları ve Mahkum’dan etkilenmedikleri gözüküyor.

Bir Zamanlar Çukurova, özellikle 3 sezon boyunca perşembe rekabetinin en iyi yapımlarının başında geliyordu. Dördüncü sezonda tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederek başarısını kanıtlayan atv dizisi, AB ve ABC1’de ise daha düşük oranlar elde ediyor.

TRT1’in yüksek bütçeli dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise tüm kategorilerde yüksek reytingler alabiliyor ve izleyicileri de sadık bir şekilde diziyi takip etmeye devam ediyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başarılı başrol performansı da dizinin önemli artılarından birisi oldu.

Mahkum dizisinin birincilik elde ettiği perşembe rekabetinde Camdaki Kız’ın başlamasından sonra ciddi bir izleyici kaybını, Bir Zamanlar Çukurova dizisi yaşamıştı. Şimdi durumlar tersine döndü. atv dizisi tüm kişiler kategorisinde izleyicilerini korumayı sürdürürken, Camdaki Kız ise Mahkum’a karşı büyük kayıp yaşadı.

Barbaroslar dizisinin kendi izleyicisini ekrana taşımayı başardığını, bu dört dizinin de rekabette çok iyi sonuçlar alarak perşembe akşamları reytingleri paylaştığını da genel bir bilgi olarak sunalım.