Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranlara gümbür gümbür gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisine Olgun Şimşek de katıldı

Ekranlara gümbür gümbür gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisine Olgun Şimşek de katıldı

tarafından kadir kadir
Olgun Şimşek

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Olgun Şimşek, TV8’de yayınlayacak OGM Pictures imzalı iddialı yapım, Süslü Korkuluk dizisine dahil oldu.

1993 yılında sanat hayatına başlayan Olgun Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki “Kudret”, Yedi Numara’daki “Sabit Ballıoğlu” ve İbo Show’daki “Güçlü” karakteriyle geniş kitlelerce tanındı ve sevildi. Yalan Dünya’da canlandırdığı “Selahattin” karakteriyle dizi hayatında oyunculuğuyla zirve yapan Şimşek Olgun, Yazı Tura sinema filmiyle de birçok ödül kazandı.

Bir Demet Tiyatro - Kudret
Deneyimli oyuncu Olgun Şimşek, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaşar, Ramo dizisinde Changir rolüyle hayranlarının karşına çıkmıştı.

Hazırlıkları tüm hızıyla süren dizide terzinin çocuk zekasına sahip babası rolü için bir süredir Olgun Şimşek’le görüşüldüğünün daha önce haberini vermiştik. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Olgun Şimşek TV8’de yayınlanacak dizi için imzayı attı.

Ekranlara gümbür gümbür gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisine Olgun Şimşek de katıldı 83
Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’un başrolünü oynayacağı Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerinin ise yakında başlayacağı konuşuluyor. TV8 ekranlarında izleyici karşına çıkacak diziyi Cem Karcı yönetecek.

Dizide Çağatay Ulusoy gelinlik diktiği genç kıza (Alina Boz) aşık olacak olan ünlü bir terziye hayat verecek.