Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin iki başrol oyuncusu Burcu Biricik ve Tamer Levent’ten iki büyük mesaj!

Camdaki Kız dizisinin iki başrol oyuncusu Burcu Biricik ve Tamer Levent’ten iki büyük mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Camdaki Kız dizisinde iki önemli ayrılık sonrasında yeni bir süreç başlıyor. Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin kadrosunda önce Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi, ardından da Feride olarak izlediğimiz Nur Sürer ayrıldı.

Bu ayrılıklar ile birlikte Camdaki Kız dizisinin hikayesinde önemli değişiklikler de olmaya başladı. Diziye Eylül ayında katılan Cemal Hünal’ın ardından önemli bir isim de geçtiğimiz hafta katıldı.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin babası Metin olarak Engin Alkan izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesinde önemli bir çıkış yapması beklenen bir başka isim daha geliyor.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Elvan karakteri ile akıllarda kalan Hivda Zizan Alp’i de yeni bölümlerde Türkan karakterinde izleyebilirsiniz. Üçüncü sezonunda önemli değişiklikler ile anılan Camdaki Kız, hem hikaye hem de kadro olarak kendisini yenileyerek yoluna devam ediyor.

Bu tür değişimlerin dizilere hem güç kattığını hem de yeni bir enerji verdiğini daha önce birçok yapımdan görmüştük.

Camdaki Kız dizisi için Burcu Biricik, 2023 yılında yeni bir dönemin başladığının mesajını da verdi. Enis Arıkan’ın doğum günü partisine dizideki arkadaşları ile birlikte katılan Burcu Biricik, “Yeni sezon başlıyor, yeni hikayelerimiz açılıyor, olması gerektiği gibi ilerliyor” açıklamasını yaptı.

Camdaki Kız dizisinin iki başrol oyuncusu Burcu Biricik ve Tamer Levent'ten iki büyük mesaj! 7

Dizinin yeni döneminde nasıl sürprizler olacağı da büyük merak konusu oldu.

Dizide Rıfat Koroğlu karakterini canlandıran Tamer Levent de verdiği mesaj ile büyük dikkat çekti. Oyuncu, Camdaki Kız dizisi gibi hayata dair önemli mesajlar veren dizilerin ekranlara daha çok yer alması gerektiğini düşünüyor.

Tamer Levent, bu konuda düşüncesini şu sözlerle ifade etti: “Camdaki Kız senaryolarının benzerleri yapılmalı. Çünkü hayata dair senaryolar bunlar. İnsanların yaşamlarında kendilerini fark etmeleri yolunda çok değerli.”

Tamer Levent’in bu sözleri ile Camdaki Kız dizisinin hayata değen hikayesi nedeniyle bu kadar çok ilgi gördüğü anlamı da çıkıyor. Bu tür senaryoların daha fazla yazılmasını talep eden usta oyuncu, senaristlere de önemli bir mesaj vermiş oldu.