Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola yeni dizisi Dünyayı Değiştiren Ayten ile ilgili bilgi hatasını düzeltti!

Ezgi Mola yeni dizisi Dünyayı Değiştiren Ayten ile ilgili bilgi hatasını düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola, iki sezon süren proje ile dramın en sert hallerinden birisini sergiledi. Daha önce oyuncunun komedi rollerindeki başarısını iyi bilen hayranları, dram performansına da hayran kaldı.

Ezgi Mola, 2 sezonluk büyük başarının ardından bir süre dinlendi ve 2023 yılı itibari ile yeni bir dizi projesi için de anlaşmasını yaptı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve şimdilik ismi Dünyayı Değiştiren Ayten olarak tarif edilen dizi projesi çok ilginç bir hikaye ile geliyor.

Bir dünya liderine bombalı suikast düzenleyen 2 çocukluk çaresiz bir kadını canlandıracağı yolunda basında haberler çıkmıştı. Ancak Ezgi Mola, dizinin hikayesi ile ilgili bilgi hatasını düzeltme ihtiyacı hissetti. Yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın doğum gününe katılan ve bir hayli de mutlu görünen Ezgi Mola, yeni dizisi sorulunca ağzından bir şey kaçırmaktan çekindi.

Dijital diziler için oyuncularla yapılan anlaşmalarda basına herhangi bir bilgi vermemeleri konusunda ciddi uyarılar yapılıyor. Ezgi Mola da bu endişeyi yaşadı.

Oyuncu, “Bir şey söylemeli miyim onu bilmiyorum. Hiçbir şey demeyeyim, yanlış bir şey söylemek istemem” dedi.

Ezgi Mola, muhabirin hikayeye göre dünya liderine suikast düzenleneceği gibi bir bilgi paylaştı. Ancak oyuncu, bu bilgi hatasını düzeltme ihtiyacı hissetti.

Çekimleri başlayan dizi için Ezgi Mola, “Öyle bir şey değil. Yok yok öyle değil. Yazıldı ama öyle değil aslında” dedi.

2023 yılı için de huzurlu, keyifli ve sağlıklı bir yıl dileğinde bulunan oyuncu herkesin evine huzurla gitmesini ve sevdikleri ile birlikte olmalarını arzu ettiğini söyledi.