Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu çok büyük fırsat kaçırdı!

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu çok büyük fırsat kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile çok iyi performans sergileyerek gündeme gelen Feyyaz Şerioğlu, çok kısa bir sürede parladı… Camdaki Kız dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak bir başka büyük çıkışa imzasını atan genç oyuncu, sergilediği performans ile de kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi.

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelen Feyyaz Şerifoğlu, ayrıca Burcu Biricik ile de çok iyi bir dizi partneri oldu… Oyuncunun ismini parlatacak bir projede ise büyük talihsizlik yaşandığı ortaya çıktı.

Efsane sanatçı Ajda Pekkan’ın yeni klibinde Feyyaz Şerioğlu’nun rol alması bekleniyordu.. “Bi Tık” isimli klip için ön hazırlıklar devam ederken, Feyyaz Şerifoğlu da çok sevdiği Ajda Pekkan’ın klibinde yer almak istedi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre bu durum bazı aksilikler nedeniyle gerçekleşmedi.

Feyyaz Şerifoğlu’nun Camdaki Kız setinin yoğunluğuna rağmen bir süre beklenildiğini ama hem planların uyuşmaması hem de çekimleri yapacak yönetmenin koronavirüse yakalanması ve yeni bir yönetmenin devreye girmesi gibi konular yaşandı.

Tüm bu aksilikler üst üste geldi ve klip çekimi için Feyyaz Şerifoğlu, diziden fırsat bulamayınca çekimler iptal oldu. Ajda Pekkan ile Feyyaz Şerifoğlu’nun bir başka projede buluşmak için sözleştiği de gelen bilgiler arasında.