Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisi Çarşamba akşamı nasıl bir başlangıç yapacak?

Bir Sevdadır dizisi Çarşamba akşamı nasıl bir başlangıç yapacak?

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşmak için gün sayan, ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler paylaşırken dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Merakla beklenen dizinin ilk bölüm özeti ise şöyle; Yeşil ile Yasin’in hikayesi…

Yasin, milyonların sevgilisi ünlü bir Karadenizli futbolcu, Yeşil ise hayata epey yenik başlayan bir genç kadın… Yeşil okutulmamıştır, erken yaşta evlendirilmek için büyütülmüştür. Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken biri onu düğününden kaçırır. Bu kişi, Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin’dir. Aynı gece yaşanan kovalamacada Ersin ölür. Ünal sakat kalır ve kardeşi Ferhat ölür. Yeşil hapse girer, 7 yıl yatar. Orada ikiz çocukları olur: İshak ve Boncuk.

Aradan geçen yıllar kan davasını bitirmemiştir. Tahliye günü geldiğinde Ünal’ın kardeşi Tufan, kardeşlerinin intikamını almak üzere Yeşil’i cezaevi kapısında beklemektedir. Yeşil hapiste yattığı süre boyunca boş durmaz. Kendini her şeyiyle hayata hazırlar. Onu dışarıda büyük ve zorlu bir sınav beklemektedir. Yaşananlardan dolayı artık bir ailesi olmayan Yeşil’in kendi ve çocukları için en büyük hayali bir ailedir.

Yeşil her şeyi göze alarak, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a gidecek ve onların himayesine sığınacaktır. Peki bu zengin ve ünlü Bıçakçı ailesi onu kabul edecek, kucak açacak mıdır?

Ünal, Yeşil’in peşini bırakacak mıdır?

Yeşil’in hapishanede yaptığı planlar, gerçek hayatta karşılığını bulacak mıdır?

Yeşil, istediği ve hayalini kurduğu ailesine kavuşacak mıdır?

Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir. Yeşil’in planları hayal ettiği gibi olacak mıdır?

“Bir Sevdadır” ilk bölümüyle 31 Ocak Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de!