Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisi reytinglerde güçleniyor ama yeterli değil!

Bir Sevdadır dizisi reytinglerde güçleniyor ama yeterli değil!

tarafından ker_def

Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Sevdadır dizisinin ikinci bölümü geride kaldı. İlk bölüm sonrasında gelen reytingler pek de tatmin edici değildi. Ancak ikinci bölümde tüm izleyici gruplarında da oranların daha iyi geldiğini görmekteyiz.

Bir Sevdadır dizisinin tüm izleyici gruplarında da iyi sayılabilecek artışlar kaydetmeyi olumlu bir gelişme olsa da, çarşamba akşamları rakip diziler karşısında zorlanabileceği de gözüküyor. Kuruluş Osman, Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım gibi dizilerin güçlü olduğu rekabette Bir Sevdadır dizisi için de reyting yükselişleri ortama oranlara yaklaşır ise olumlu bir durum ortaya çıkacaktır.

Dizinin hikayesine yönelik olarak izleyicilerin olumlu yorumları, başrolde yer alan Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’in uyumunun da beğenildiğini görmekteyiz. Sosyal medya ortamında konuşulmakta olan dizi hakkındaki olumlu yorumlar artarak devam ediyor.

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yasin’in, Yeşil’in ikiz çocuklarının amcası olduğunu öğrenmesi bölüme damga vurdu.

Dizinin 3. yeni bölümünde hem hikayenin heyecanı yükselecek hem de reytinglerin artması beklenecek.