Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisinde işler pek de iyi gitmiyor!

Bir Sevdadır dizisinde işler pek de iyi gitmiyor!

tarafından ker_def

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in Cenap Ağalara teslim olma planı bölüme damga vurdu.

4. bölümü yayınlanan Bir Sevdadır dizisinin başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler bulunuyor. Dizinin reytinglerde yine ortalamaya uzak oranlar elde etmesi izleyicilerin moralini bozan bir gelişme oldu. Önümüzdeki bölümlerde dizinin izleyici sayısını artırması çok da kolay gözükmüyor.

Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu. İzleyiciler dizi hakkında birçok yorumda bulundu. Peki
‘Bir Sevdadır’ın 4. bölümünde neler oldu?

Doping skandalı nedeniyle maça çıkamayan Yasin, Menevşe ve çocukların kaçırıldığını öğrendi. İshak Ali’nin restine karşı Cenap Ağa boş durmayarak Bıçakçı ailesinin göz bebeklerini kaçırıp bir kulübeye kapattı. Menevşe ve çocukları geri vermek için ise tek bir şartı vardı, Yeşil’i teslim almak.

Doğdukları günden beri çocuklarından bir an bile ayrılmayan Yeşil, İshak ve Boncuk’un yokluğunda bu acıyla baş etmekte zorlandı.

Gülender, Bıçakçı Konağı’na bomba gibi düşen haberle yıkıldı, kızının kaçırılması, onu derinden etkileyip yasa boğdu. Gülender’in kızının güvenliği konusundaki endişeleri Yeşil’e karşı iyice öfkelenmesine neden oldu ve Gülender, Yeşil’in Menevşe ile takas edilmesini istedi.

Yeşil, kendisinin Cenap Ağalara teslim edilmesini istedi ve bunun üzerine çok büyük bir kaçış planı kurdu. Ünal’ın arabasına binen Yeşil’in akıbeti merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.