Ana sayfa Dizi Haberleri Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin Bir Sevdadır dizisiyle ilgili büyük bir şansı var!

Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin Bir Sevdadır dizisiyle ilgili büyük bir şansı var!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır dizisinin hikayesinde Yeşil’in Cenap Ağalara teslim olma planı bölüme damga vurdu. Dizi ilk 4 bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmış oldu. Ancak projeye duyulan ilginin çok da iyi olmadığını görmekteyiz.

Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Ancak dizinin reytinglerinin ise düşük oranlarda gerçekleştiğini ve istenilen seviyelerden uzakta kaldığını belirtelim. Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’in yer aldığı yeni dizinin en önemli şansının kamu yayıncısı olan TRT1 ekranlarında yayınlanması olduğunu ve yetkililerin daha uzun süre fırsat tanımasını beklediğimizi belirtelim.

Kamu yayıncısı olmanın da etkisi ile birlikte TRT1’in dizilerin düşük reytingler elde etmesine rağmen, özel kanallara oranla daha fazla fırsat tanıdığını, daha uzun süre ekranda tutma çabası içinde olduğunu önceki sezonlardan biliyoruz. İşte bu nedenle de yeni dizide yeni bir dizi çifti olarak dikkat çeken Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin en önemli şansı da projenin TRT1 ekranında yayınlanması oldu.

İki genç oyuncunun bu proje için önemli bir sorumluluk aldığını ve çok başarılı işlerden sonra Bir Sevdadır dizisiyle kariyerlerinde yeni bir hikaye yaratma peşinde olduklarını belirtelim.

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.