Ana sayfa Dizi Haberleri Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor!

Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi geçen sezon hep elinde tuttuğu reyting birinciliğini bu sezon TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptırdı. Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı’nın ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisindeki sıkıntıyı izleyici açık açık gösteriyor.

Anne ve babasını, ardından ağabeylerini kaybettikten sonra üç kardeşin hayata tutunma çabasını anlatan Kardeşlerim dizisinde izleyicinin sıkıntısı büyük. Aslında hepsi de sıkıntılarını sosyal medyada açık açık dile getiriyor.

İzleyicinin bu sezon en büyük şikayeti Kardeşlerim dizisinin hikayesinden eski tadı alamayışları yönünde olmuştu. Kardeşlerim’in, gençlerin ilişkilerini anlatan bir diziye dönüştüğüne dikkat çeken izleyiciler yeniden acı yüklü dramatik sahneler görmek istediklerini dile getirmişti.

Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor! 10

Derken izleyicinin isteği, Kadir’in ölümüyle gerçekleşti. Bekledikleri gözyaşı dolu sahnelere izleyici yeniden kavuştu ancak çok sevdikleri bir karakterden de oldu. Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ve kız arkadaşı Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı izleyicide şok etkisi yarattı.

Ancak izleyici buna da alıştı. Şimdi Kardeşlerim’de her şey yolunda sayılır. Tek bir sorun hariç. Dizinin dikkatli izleyicileri aslında bu soruna da açıkça dikkat çekiyor. Yapım şirketi ve kanalın da bu şikayeti dikkate alması gerekiyor.

İzleyicinin şikayeti fragmanların çok başarısız olması. Onlara göre fragmanda gösterilenler bölümlerde yaşanacak heyecanı kesinlikle yansıtmıyor. Fragmanı beğenmeyen izleyici de diziyi izlememeyi tercih ediyor.

Bir izleyici yaptığı paylaşımda fragman yüzünden bölümü izlemediğini belirtti ve “Dünki bölüm fragmanla alakasızdı. Fragmanı iyi yapsalardı kesin 10 görürdü çünkü bölüm çok iyiydi. Ama ben pek izlemedim dizi bittikten sonra izledim. Neden mi fragman yüzünden.”

Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor! 11 Bir başka izleyici de “Fragman ve bölüm birbirinden bağımsızdı. Bölümde fragmana koyulabilecek heyecanlı sahneler vardı ama ısrarla fragmanda tek bir kişiyi tek bir çifti öne çıkarmakta ısrarcı oldukları için 10’u 11’i göremedik çünkü o reytingleri alacak bir bölümdü.”

Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor! 12

Bir izleyici daha fragman yüzünden bölümü izlemediğini itiraf etti ve şöyle yazdı: “Fragmanı güzel hazırlarlarsa her hafta rahat 10 görürüz. Şahsen fragman kötü diye TV’den izlemedim ben ama bölüm güzelmiş, YouTube’dan baktım sonra. Israrla fragmanı tek bir kişi üstüne hazırlıyorlar bu da düşmeye sebep oluyor.”

Yapım şirketi ve ATV bunu duymalı! Kardeşlerim izleyicisi sıkıntıyı açıkça gösteriyor! 13