Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ekibinden çok anlamlı bir girişim!

Camdaki Kız ekibinden çok anlamlı bir girişim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en sürükleyici dizilerinden biri olan Camdaki Kız başarısını sürdürüyor. Reytinglerdeki yüksek grafiğini başladığı günden bu yana hiç düşürmeyen Camdaki Kız ekibi çok anlamlı bir işe imza atmaya hazırlanıyor.

TV100’ün haberine göre Camdaki Kız’ın NFT afişi satışa çıkarılacak. 18 Ekim’de satışa çıkarılacak NFT afişin satışından elde edilecek gelir gelir HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu’na bağışlanacak. Böylece dizinin yapımcısı OGM Pictures, Camdaki Kız dizisinin alternatif gif NFT afişini Carny NFT Pazaryeri’nde (carny.io) satışa çıkararak sektörde yeni bir ilke imza atacak.

Camdaki Kız ekibinden çok anlamlı bir girişim! 7

OGM Pictures’ın Dart Duvar’a tasarlattığı afişlerden sadece 18 adet üretilecek. Afişlerin satışlarından elde edilen gelir HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu’na bağışlanırken afişleri satın alan kişiler dizinin setini ziyaret etme fırsatı da bulacak.

NFT nedir? NFT nedir? Değiştirilemez para/çip’ anlamına gelen NFT, herhangi bir ürünün ‘dijital mülkiyet hakkı’ olarak adlandırılıyor. Herhangi bir heykel, ayakkabı veya kitabın NFT olarak karşılığı olabiliyor.

NFT dünyasına ilk adım atan ünlü Cem Yılmaz olmuştu. Cem Yılmaz birkaç gün önce NFT’lerin müzayedesinin yapıldığı bir platform üzerinden bir çizimini satışa sunarak hesabını paylaşmıştı.