Ana sayfa Sosyal Medya Yangın var! Burcu Özberk ile İlhan Şen’in özel pozları yakıyor!

Yangın var! Burcu Özberk ile İlhan Şen’in özel pozları yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerinin artık en önemli kadın yıldızlarının başında Burcu Özberk geliyor. Yer aldığı projelerin iyi sonuçlar vermesi ve uzun soluklu olması ile birlikte genç oyuncu, bu tür yapımların aranılan yüzü oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisinde de Burcu Özberk kadın başrol olarak çok başarılı bir dönem geçiriyor. Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizinin yaz döneminden bu yana reytingleri de çok iyi geliyor. İzleyici sadakatinin oluşmasında en önemli nokta Burcu Özberk ile birlikte erkek başrol olarak yapımda yer alan İlhan Şen uyumunu gösterebiliriz. İkilinin özel pozları hayranlarını mest etti.

Yangın var! Burcu Özberk ile İlhan Şen'in özel pozları yakıyor! 9

İki genç oyuncu bu yapım ile birlikte ilk kez beraber sete çıktı ve aralarındaki enerji de çok beğenildi. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi kısa sürede sosyal medyada en iyi dizi çifti olmayı da başardı. Aşk Mantık İntikam’ın bu kadar iyi gitmesinde onların yüksek enerjilerinin ve uyumlarının da payı büyük.

Yangın var! Burcu Özberk ile İlhan Şen'in özel pozları yakıyor! 10

Hello dergisinin yeni sayısının kapağını süsleyen iki ünlü oyuncu, verdikleri hoş pozlarla da sosyal medyada büyük bir hayranlık uyandırdı.

Hayranlar pozları çok beğendi ve kısa sürede binlerce paylaşım yapıldı. Bu sayede Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi twitter ortamında gündemin ilk sırasına yükselmeyi başardı.

Yangın var! Burcu Özberk ile İlhan Şen'in özel pozları yakıyor! 11

“Yıldızı parlamaya devam eden iki oyuncu Burcu Özberk ve İlhan Şen” şeklinde başlık ile yapılan tanıtım da çok dikkat çekiciydi.

Sosyal medya ortamında dergide yer alan özel pozlar övgü dolu yorumlarla birlikte paylaşıldı.