Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız izleyiciyi duygudan duyguya sürükleye dursun setteki hava ise bambaşka!..

Camdaki Kız izleyiciyi duygudan duyguya sürükleye dursun setteki hava ise bambaşka!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve çok da geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin hikayesinde büyük olaylar yaşanıyor.

Dizinin 20 Ekim akşamı ekranlara gelen son bölümünde Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı ‘Hayri’ ile Burcu Biricik’in hayat verdiği ‘Nalan’ karakterleri arasında başlayan yakınlaşma, iki karakterin mutlu ve sevecen halleri izleyicilere de mutlu dakikalar yaşattı.

Hayri ve Nalan kendi küçük dünyalarında kısa bir sürede olsa mutluluğu yakalamışken öte yandan dizinin fenomen karakteri, usta oyuncu Nur Sürer’in canlandırdığı ‘Feride’, Cana’nın hamileliğinin devam ettiğini öğrendi ve zırhlarını çıkardı. Cana’yı kaçıran Feride’nin kalbi de artık yaşadıklarına dayanamayarak tekledi. Camdaki Kız izleyiciyi duygudan duyguya sürükleye dursun setteki hava ise bambaşka!.. 7

Camdaki Kız her perşembe izleyiciyi duygudan duyguya sürüklerken dizide ‘Muzaffer’ karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın son instagram paylaşımı ise ekibin çekimler esnasında son derece eğlendiğini ortaya koyuyor.

Setten ekip arkadaşlarıyla bir fotoğraf paylaşan Enis Arıkan, “Feride hanıma bişi oldu. Çok üzüldük, hemen foto çektik” yazdığı esprili paylaşımıyla hayranlarını güldürdü.

Kısa sürede yüzlerce yorum alan paylaşıma Camdaki Kız izleyicileri de ‘En çok Hayri üzülmüş yazık!’, ve ‘Feride can derdinde Enis fotoğraf derdinde’ gibi pek çok esprili yorum yaptılar.