Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizilerden beklenen büyük sürprizi, Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi gerçekleştirdi!

Yeni dizilerden beklenen büyük sürprizi, Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında üçüncü sezonu başlayan Teşkilat dizisi, sanki yeni bir hikaye ortaya koyuyormuş heyecanı ile izleyicileri sürüklemeye başladı. Çağlar Ertuğrul’un başrolde olmayacağının ortaya çıkmasının ardından dizinin akıbetinin de belirsizleştiği değerlendirmeleri yapılmıştı. Ancak, Murat Yıldırım ile birlikte yeni isimler hikayeye dahil edilerek, çok farklı bir üçüncü sezon ortaya çıktı.

Dizinin hikayesi de değişti mekanları da yenilendi… Yeni isimler ile birlikte aksiyonu daha da güçlü şekilde sunmaya başlayan Teşkilat dizisi, yeni dizilerden beklenen sürprizi gerçekleştirerek de öne çıktı.

Ramo dizisinin ardından Aziz ile geçen sezon ekranda yer alan Murat Yıldırım adına da Teşkilat, yeni ve güçlü bir başlangıç oldu. Oyuncunun hayranları, role çok yakıştığını ve Teşkilat’ın onunla çok daha güzel bir dizi olduğu düşüncesine sahip.

Deniz Baysal ile Murat Yıldırım ikilisinin uyumu da etkili bulundu ve izleyiciler, Zehra ile Ömer’in hikayesini merak ettikleri için de pazar akşamları TRT1 ekranında buluşuyor.

Yeni dizilerden beklenen büyük sürprizi, Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi gerçekleştirdi! 7

Yeni diziler arasında Yalı Çapkını dışında dengeleri alt üst edecek derecede yeni bir dizi şimdiye kadar olmadı. Yalı Çapkını da beklenmedik şekilde çok iyi reytingler alarak, sezonun en başarılı ilk 5 dizisinden birisi oldu.

Teşkilat ise üçüncü sezona yenilenmiş hikayesi ve oyuncu kadrosu ile o kadar etkili bir başlangıç yaptı ki, Pazar akşamları daha önce kaybettiği birincilikleri şimdi rakibi Yargı’ya kaptıracak gibi durmuyor.

Teşkilat dizisinin 52. yeni bölümü 23 Ekim Pazar akşamı yine milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranında buluşturacak. Dizide yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.