Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız olmayınca Bir Zamanlar Çukurova birincilikleri parselledi!

Camdaki Kız olmayınca Bir Zamanlar Çukurova birincilikleri parselledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları müthiş bir dizi yarışı yaşanırdı. Ancak bir bir diziler ekrana veda ettikleri için Bir Zamanlar Çukurova dün akşam tek başına adeta şov yaptı… Adana’da çekimleri yapılan dizinin 101.bölümü yayınlandı.

Camdaki Kız dizisi başladıktan sonra Bir Zamanlar Çukurova’nın perşembe hakimiyetine kısmen son vermişti. Tüm kişilerde atv dizisi yine birincilikler aldı ama AB ve ABC 1 gruplarında izleyiciler Kanal D dizisine kaymıştı. Bu iki kategoride de Camdaki Kız birincilikleri alarak yoluna devam etmişti. Ancak geçtiğimiz hafta Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ardından Camdaki Kız dizisi 9. bölümü ile sezon finali yaptı ve meydan da atv’ye kaldı.

Bir Zamanlar Çukurova, yaz dönemi izlenme oranları düşmesine rağmen dün akşam çok iyi reytingler alarak adeta şov yaptı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında oldukça yüksek oranlar elde eden dizi AB grubunda da fena değildi. Tüm kategorilerde gelen birincilik yoğun bir sezon geçiren ekibi de mutlu etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde zaten 3. sezon çekimleri tamamlandı. Sevda karakterini canlandıran Nazan Kesal’ın da dünkü bölüm ile birlikte diziye veda etmesi dikkat çekti.

atv dizisi 24 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 102. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak yaz arası verecek.

3 aylık aranın ardından da dizinin Eylül’de yeniden ekranlarda olması bekleniyor.