Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’nun Buğra Gülsoy’u ile Alev Alev’in Hazar Ergüçlü’sü şaşırtmaya geliyor

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Buğra Gülsoy’u ile Alev Alev’in Hazar Ergüçlü’sü şaşırtmaya geliyor

tarafından ker_def

Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde çok başarılı bir Melikşah karakteri sunumu sergileyen Buğra Gülsoy, ilk sezonun ardından tüm ekip ile birlikte projeden ayrıldı. Yeni sezonda bambaşka bir hikaye üzerinden ilerleyecek olan dizide Buğra Gülsoy sadece ilk sezonun başrolü olarak kaldı.

Hazar Ergüçlü ise bu sezona bomba gibi başlayan Alev Alev isimli dizideki Çiçek karakteri ile hayranlarını mest etmişti.Çok farklı bir rolü canlandıran ve karakterin yanan vücunun hazırlanabilmesi için de çekimler öncesi uzun saatler geçirmek durumunda kalan Hazar Ergüçlü, yine başarılı bir işe adını yazdırmıştı.

Buğra Gülsoy ile Hazar Ergüçlü ikilisini hayranları çok farklı bir projede izleyecek. Mahalle isimli film televizyonda ilk kez Fox TV’de yayınlanacak.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Buğra Gülsoy'u ile Alev Alev'in Hazar Ergüçlü'sü şaşırtmaya geliyor 7

Yönetmenliğini Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hazar Ergüçlü, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Selahattin Töz yer aldığı “Mahalle” filmi, 20 Haziran’ı 21 Haziran’a bağlayan Pazar gecesi saat 00.15’te FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan gerilim-dram türündeki filmde; Kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile birden değişen hayatları anlatıyor. Filmde ayrıca; ön yargıların birçok hayatı nerelere sürüklediğine dikkat çekiliyor.