Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız setinde Burcu Biricik’i küstürdüler! İntikamı acı oldu!

Camdaki Kız setinde Burcu Biricik’i küstürdüler! İntikamı acı oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Burcu Biricik, geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisine misafir olmuş ve Boncuk karakteriyle gönülleri bir kez daha fethetmişti. Dizinin yapımcısı OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinde yine Kırmızı Oda’da karşılıklı oynadığı Feyyaz Şerioğlu ile başrolünde oynayacağı haberleri, dizi daha başlamadan hayranlarını da heyecanlandırmıştı.

İkiliyi ekranda çok yakıştıran izleyenler, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanındaki gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizide Biricik ve Şerifoğlu, başarılı performanslarıyla beğeni topluyorlar.

Kanal D’de yayınlanan ve kadrosunda Tamer Levent, Devrim Yakut, Şerif Erol, Nur Sürer gibi usta isimlerin yanı sıra Hande Ataizi, Selma Ergeç’in de rol aldığı dizi, Perşembe akşamlarının yeni fenomeni.

Dizide Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, zor rolün altından başarılı ile kalkarken, dizinin setinde ise usta oyuncular ve genç kuşağın dikkat çeken isimleri uyumlu bir çalışma ortamında keyifle çalışıyorlar.

Zaman zaman setten sosyal medyaya yansıyan fotoğraf ve videolarda da meşakkatli geçen çekimlere karşın oyuncuların iyi anlaştıkları görülüyor.

Burcu Biricik’in setten yaptığı son paylaşım ise görenleri gülümsetti! Oyuncu, dizideki Koroğlu ailesinin toplu fotoğraf çekimini arkadan görüntülemiş.

Camdaki Kız setinde Burcu Biricik'i küstürdüler! İntikamı acı oldu! 8

Koltukta dizi için poz veren oyuncuları tek tek etiketleyen Burcu Biricik, “Aile fotoğrafı çektiriyorlarmış” notunu düşmüş.

Bir sonraki fotoğrafta ise Koroğlu ailesine sonradan katılan kişiler olarak Selen’in eşi Levent’i oynayan Tuğrul Tülek ile poz veren oyuncu, duruma esprili ve kinayeli bir yorum yaparak takipçilerini güldürdü.

Biricik, Levent Tülek’e ‘El oğlu’, kendisine de ‘El kızı’ yazdığı fotoğrafa “Neymiş efendim, gelin ve damat olmayacakmış fotoğrafta!Hıh!” notunu düşmüş. Burcu Biricik’in bu paylaşımı görenlere “İntikamı acı olmuş!” dedirtiyor. Oyuncu, kendilerinin aile fotoğrafına alınmamasını, instagram’dan esprili göndermelerle eğlenceli bir içeriğe dönüştürmüş…

Camdaki Kız setinde Burcu Biricik'i küstürdüler! İntikamı acı oldu! 9