Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisini buldu!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun hayranlarını sevindirecek bir dizi gelişmesi var… Oyuncu, yeni bir rol teklifini kabul etti. Yakında sete çıkacak olan Tuğutlu, dijital bir yapımda başrolde yer alacak.

2008 yılında yayınlanan Es Es isimli dizideki İrem karakteri ile dikkat çeken oyuncu, üst üste projelerde yer alarak önemli bir tecrübe kazandı. Hem güzelliği hem düzgün fiziği hem de yetenekleri ile göz dolduran oyuncu, üst üste başarılı işlere adını yazdırdı.

Karadayı dizisindeki Songül karakteri ile çok sevilen oyuncu, Kiralık Aşk dizisindeki İz karakterinde de oldukça başarılıydı… Tatlı İntikam ve Bu Şehir Arkadan Gelecek isimle yapımlar ile iyi tecrübeler kazanan oyuncu, Kızım isimli yapımdaki Candan karakteri ile akıllarda kalıcı oldu.

En son geçen sezon TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide izlediğimiz Leyla Lydia Tuğutlu, bir süre dinlendikten sonra şimdi yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor.

4 kadın karakterinin başından geçen ilginç olayların anlatılacağı Hayaller ve Hayatlar isimli projede yer alan kadın başrollerden birisi de Leyla Lydia Tuğutlu oldu.

Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu ile Özge Özacar ile birlikte aynı sette yer alacak olan Leyla Lydia Tuğutlu, yine etkili performansı ile göz dolduracaktır.

Bein Connet’te yayınlanacak ve 13 bölüm sürecek olan projenin erkek oyuncularından birisi Emre Kıvılcım olurken dizinin hikayesini Yelda Erdoğan yazdı.