Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yeni plan ortaya çıktı, hedef rekor kırmak!

Yasak Elma dizisinde yeni plan ortaya çıktı, hedef rekor kırmak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir plan ortaya çıktı. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin ekibi yoğun bir şekilde beşinci sezonu başarılı şekilde tamamlamayı hedefliyor. İlk 4 sezonda çok başarılı sonuçlar alan dizinin beşinci sezonda da iyi bir çıkış yapması üzerine planların değiştiği ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinin beşinci sezon sonunda final yapması beklentisi bir hayli yüksek olmuştu. Şevval Sam’ın da dizide yaşlanmak istemediği ve sezon sonunda hikayenin sona erebileceği hissiyatını veren sözlerin de bir final ihtimalini akla getirmişti.

Yasak Elma dizisinde Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un planları ortaya çıktı. Ünlü yapımcı kendi kariyer rekoru için Yasak Elma dizisinin başarılı gidişatının devam etmesi durumunda 200 bölüme ulaşmayı ve kendi kariyer rekorunu kırmayı amaçlıyor.

Medyapım tarafında altıncı sezon planlarının yapılıyor olması ve hedefin de bir hayli yüksek tutulması önemli bir gelişme. Yasak Elma dizisinde hikayenin kendi kendisi ile dalga geçer bir halde olması izleyicilerin ilgisinin düşmemesini sağlıyor.

Yasak Elma dizisinde yeni plan ortaya çıktı, hedef rekor kırmak! 7

Senaristler her sezon izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran konulara odaklanması Yasak Elma’nın altıncı sezonda da devam edebilmesine imkan tanıyor.

Fatih Aksoy’un dizinin senaryosundan yapımdaki her konuya kadar ekip ile yakından ilgilendiği de ortaya çıktı. Kendi bölüm rekorunu kırma hedefini koyan ünlü yapımcı için Yasak Elma dizisi, Medyapım’ın en önemli projelerinin başında yer alıyor.