Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’a büyük transfer! Yazlıkçılar’ın Küt Nuri’si Engin Şenkan artık Camdaki Kız’da!

Camdaki Kız’a büyük transfer! Yazlıkçılar’ın Küt Nuri’si Engin Şenkan artık Camdaki Kız’da!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en iddialı yapımlarından Camdaki Kız’ın ikinci sezon çekimleri son hız sürüyor. Dizide her ne kadar Hayri krizi sürse de yeni transfer haberleri geliyor.

Geçen sezon başlayan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız ikinci sezon için hazırlıklarını son hız sürdürüyor. Dizide halen çözülemeyen bir sorun var. O da ikinci sezona damgasını vuracak olan Hayri’yi canlandıracak oyuncunun hala bulunaması.

İkinci sezonda hikayeye girecek olan Hayri bir şekilde Nalan’ın kalbini çalacak. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan, pırıltılı ve zengin hayatını terk ederek eğitimsiz ve kaba bir adam Hayri’nin kuması olarak evine yerleşecek.

Camdaki Kız dizisinde Hayri problemi çözülemezken iki yeni oyuncunun kadroya katıldığı haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blog’unda yazan habere göre Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda deneyimli oyuncu Engin Şenkan ile Ozan Buz dahil oldu.

Camdaki Kız'a büyük transfer! Yazlıkçılar'ın Küt Nuri'si Engin Şenkan artık Camdaki Kız'da! 7

Engin Şenkan ekranın en deneyimli erkek oyuncularında biri. 77 yaşındaki tiyatro kökenli aktör bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda rol aldı. Dizi dünyasına ise 1984 yılında TRT 1 dizisi Yalnızlar’la adım attı.

Engin Şenkan’ın geniş kitleler tarafından tanınması ise Bizimkiler dizisi sayesinde oldu. 1991 yılından 2002’ye kadar Şevket karakterini canlandıran Şenkan, Bizimkiler’in en sevilen karakterlerinden biriydi. Yazlıkçılar dizisindeki Küt Nuri karakteri de unutulmazlar arasında yerini aldı.

Deneyimli oyuncu bugüne kadar Kınalı Kar, Hatırla Sevgili, Baba Ocağı, Kurt Seyt ve Şura’nın da aralarında bulunduğu birçok dizide rol aldı. Şenkan’ı en son 2019 yılında Fox TV dizisi Kurşun’da Bünyamin Ayaz karakteriyle izledik.

Gelen bilgiye göre Engin Şenkan, Camdaki Kız’da enişte karakterini canlandıracak. Ozan Buz da Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin arkadaşı olarak karşımıza çıkacak.