Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden ayrılan Halit Özgür Sarı’nın yeni kararı hayranlarını şaşırtacak

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Halit Özgür Sarı’nın yeni kararı hayranlarını şaşırtacak

tarafından kadir kadir
Halil Özgür Sarı - Askerlik vazifesini yapacak

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Halit Özgür Sarı, bu yıl ikinci sezonuyla ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kardeşlerim’de başrol olarak yer almıştı. Bu ani ayrılık sonrasında dizinin kemikleşmiş izleyici kitlesi üzülse de dizi için kötü günler geride kaldı.

Cumartesi akşamlarının dram yüklü dizisi, reytinglerde aldığı başarılı sonuçlarla kanalın yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. 29 Ocak’ta yayınlanan son bölümüyle dizi Total İlk 10 Program’da ikinci, AB İlk 10 Program’da dördüncü, 20+ABC1 İlk 10 Programı’nda üçüncü sırada yer alarak güçlü duruşunu korumaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Halit Özgür Sarı’nın yeni kararı hayranlarını şaşırtacak 2
NGM Picture imzalı diziden sürpriz bir şekilde veda eden Halit Özgür Sarı’nın ne yapacağı, yeni projesi çok merak ediliyordu. Kasım ayında dizinden ayrılacağını açıklayan genç oyuncuya ayrılır ayrılmaz teklifler gelse de bir süre dinlenmeyi tercih etti.

Oyuncuya yakın isimlerden öğrenildiğine göre hemen yeni teklifleri değerlendirmek istememesinin bir sebebi vardı. Genç oyuncunun askerlik vazifesini bir an önce tamamlayıp yoluna daha emin ve sağlam adımlarla devam etmek istediği öğrenildi. Bedelli askerlik için başvuran Halit Özgür Sarı, vatani görevini Maltepe’de yerine getirecek.