Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da hayranlık uyandıran Devrim Yakut, yeni diziye başlıyor!

Camdaki Kız’da hayranlık uyandıran Devrim Yakut, yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini Devrim Yakut canlandırıyor. 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, tiyatro kökenli bir isim ve bu da muhteşem performanslara imza atmasının altındaki sır oluyor.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de sıklıkla gördüğümüz Devrim Yakut, birbirinden farklı karakterleri canlandırma konusunda ustalık sergiliyor. Kimi zaman komedi rollerinde izlediğimiz oyuncu, bazen de dramın en sert hallerinin yaşandığı yapımlarda harika işler yapıyor… Oyuncunun Camdaki Kız dizisindeki Gülcihan karakteri de seyirciler tarafından hayranlıkla izleniyor.

Televizyon projeleri olduğu gibi dijital platform işlerinin de yoğunlaştığı bir dönem yaşıyoruz. Devrim Yakut, Camdaki Kız dizisinin yanı sıra Netflix için çekilecek bir dijital diziden gelen teklifi kabul etti.

Camdaki Kız'da hayranlık uyandıran Devrim Yakut, yeni diziye başlıyor! 7

Usta oyuncu, Çağan Irmak gibi başarılı bir yönetmenin başında bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda yerini aldı. Yaratılan isimli yeni dizide Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak’ın yanı sıra tecrübesini her projesinde konuşturan Devrim Yakut’u da göreceksiniz.

İstanbul ve Bursa’da yapılacak çekimler başlayacak ve usta oyuncu da hem Camdaki Kız hem de Yaratılan dizilerinin setleri arasında gidip gelecek.

1990’lı yıllarda dizi setlerinde yer almakta olan Devrim Yakut, birbirinden farklı projelerde kendini gösterdi. Keşanlı Ali Destanı, Ben Onu Çok Sevdim, Anasının Oğlu, Cesur ve Güzel, Hayat Sırları, Payitaht Abdülhamid ve Şeref Bey isimli dizilerde de önemli rollerde yer almıştı.