Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisinin Zeliha’sı Sedef Avcı imajında köklü bir yenilik yaptı

Elkızı dizisinin Zeliha’sı Sedef Avcı imajında köklü bir yenilik yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Elkızı isimli dizide Zeliha Bozdağlı karakterini canlandıran isim Sedef Avcı oldu… Başarılı oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaparak hayranlarını memnun etti.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sedef Avcı, bugüne kadar rol aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz doldurdu. 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisindeki hemşire Zeynep karakterinin ardından bir süre televizyon işlerine ara veren oyuncu, geçen sezon Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Yeni sezonda ise kendisine gelen teklifler arasında Elkızı isimli Fox TV dizisini tercih eden oyuncu, Zeliha karakteri ile de hikayede başarılı bir performans ortaya koydu.

13. bölümde final yapması beklenen Elkızı dizisi ile yeniden dikkat çeken Sedef Avcı, ayrıca yeni imajıyla da hayranlarını şaşırttı.

Ünlü oyuncu kariyeri boyunca hep uzun saçlı bir imaja sahipti. Ancak oyuncu son yıllarda yayılan kısa saç modasına uydu ve saçlarını kestirdi.

Sedef Avcı’nın yeni imajı hem hayranlarını şaşırttı hem de beğeni topladı. Sosyal medyada takipçiler oyuncunun yeni haline övgülerde bulunan paylaşımlar yaptı.

Elkızı dizisinin Zeliha’sı Sedef Avcı imajında köklü bir yenilik yaptı 7