Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılacak karakterlerin sayısı 2 ‘ye çıktı!

Yasak Elma dizisinde ayrılacak karakterlerin sayısı 2 ‘ye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu yüksek reytinglerle devam ediyor. Dizinin hayranları her yeni bölümü büyük bir merakla beklerken, hikayede değişim süreci de sürüyor.

Yasak Elma dizisinin en büyük güçü hikaye değişimini sürekli olarak sağlaması ve her yeni hikaye kurgusuna da izleyicilerini kısa sürede alıştırması olarak gözüküyor. Beşinci sezonda da yine önemli değişiklikler yaşandı. Diziden ayrılan isimlere yenileri eklenirken, yeni oyuncular da hikayeyi güçlendirerek yollarına devam etti.

Yasak Elma dizisinde yine ayrılıklar dönemi başladı. Diziden iki karakterin ayrılacağı ortaya çıktı. Arzu olarak izlediğimiz Nihan Aypolat’ın veda edeceği daha önceden ortaya çıkmıştı.

Yeni bir ayrılık daha yaşanacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dördüncü sezonun sonlarında hikayeye dahil olan Feyza karakterine hayat veren Ece Dizdar’ın da artık dizide olmayacağı ortaya çıktı.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin kadrosunda yaşanacak bu ayrılıkların hikayeye büyük bir etkisinin olması beklenmiyor.

Medyapım’ın başarılı projelerinden olan Yasak Elma, beşinci sezonda final yapacak diye beklenirken, şimdiden altıncı sezon için hazırlıkların yapıldığı da ortaya çıktı.

Dizi hayranları gelecek sezon da Yasak Elma’yı ekranda görmeye devam edecek. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ise, yapımcı kimliği ile 200. bölüme ulaşarak kariyer rekorunu kırmaya kararlı gözüküyor.