Ana sayfa Sosyal Medya Dizideki ağır drama bak, kamera arkası poza bak! Kanunsuz Topraklar’ın setinden Esra Bilgiç paylaştı

Dizideki ağır drama bak, kamera arkası poza bak! Kanunsuz Topraklar’ın setinden Esra Bilgiç paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisi, Çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanmakta. Bu hafta 7. bölümü ekrana gelen dizi, izleyenler tarafından da büyük beğeni topluyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisini ekranda çok beğenen izleyici, birbirlerine de çok yakışan iki başarılı oyuncunun ekran önü birlikteliğinden hayli memnun.

Esra Bilgiç, Ramo dizisinden sonra bu kez Gülfem karakteri ile yine ekranda tozunu attırıyor adeta! Oyunculuğu ile dillerden düşmeyen Bilgiç ile birlikte Uğur Güneş de rolünün hakkını vermekte.

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından dizi, Zonguldak’ta geçen hikayesiyle izleyenleri daha ilk bölümden yakalamayı başardı. Dönemin ruhuna uygun mekanlar, kostümler, çeşitli aksesuarlar ise ekranda göz doldurmakta.

Kanunsuz Topraklar dizisinin iki başrol oyuncusu Esra Bilgiç ve Uğur Güneş, hazırlık aşamasında ilk kez bir araya geldiklerinde at çiftliğinde dizi için çalışıyorlardı. Bol bol at binen iki oyuncu, henüz ekrana gelmeden önce hayranları tarafından da dizi çifti olarak tam not aldılar.

Dizideki ağır drama bak, kamera arkası poza bak! Kanunsuz Topraklar'ın setinden Esra Bilgiç paylaştı 8

Dizi yayınlanmaya başladığından beri de ekran çifti olarak birbirlerine hem yakıştırılıyor hem de kamera arkasında bir uyumun yakalandığını da yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Bu arada dizide ağır bir dram da sürüyor. Birbirlerine deli gibi aşık olan Gülfem ve Davut’un bir araya gelmesi heyecanla beklenirken, dizinin iki oyuncusunun verdikleri poz ise görenleri güldürdü.

Esprili kişiliğiyle dizinin ağır dram havasını dağıtan Esra Bilgiç, partneri Uğur Güneş ile verdiği eğlenceli poza bir de kendisi için bıyık ekleyince ortaya aşağıdaki komik manzara çıktı… Sosyal medyada takipçileri tarafından da kahkahalarla karşılandı bu fotoğraf…

Dizideki ağır drama bak, kamera arkası poza bak! Kanunsuz Topraklar'ın setinden Esra Bilgiç paylaştı 9