Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da Nalan’ı saf sananlar çok fena yanıldı! O ne laf yapıştırmaktı, Feride’yi geçti!

Camdaki Kız’da Nalan’ı saf sananlar çok fena yanıldı! O ne laf yapıştırmaktı, Feride’yi geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başladığından beri büyük ilgi görüyor. Dizi, OGM Pictures’ın son dönemdeki başarılı yapımlarından birisi. Aynı zamanda Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam hikayelerinden derlediği aynı isimli romanından alıntılanmakta.

Burcu Biricik, en son Kırmızı Oda’da Boncuk’u oynadıktan sonra, televizyon izleyicisini bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı. Biricik’in Hayat Şarkısı dizisiyle parlayan yıldızı, bazı şanssız diziler araya girse de devam ediyor.

Feyyaz Şerifoğlu ile Kırmızı Oda’nın ardından yeniden çift olarak Camdaki Kız’da bir araya gelen Burcu Biricik, Nalan karakteri ile izleyicinin gönlünü tekrar fethetmekte. Adeta modern prenses rolüyle sakin, mesafeli, eğitimli, saygılı, düzgün duruşuyla tam bir prenses.

Annesi Feride’nin ağır psikolojik baskısı altında uzun yıllar geçiren Nalan’ın, aslında çok acı bir geçmişten geldiği de ortaya çıkmıştı. Feride ve Adil’in aslında torunu olduğu, kızlarının gayri meşru bir ilişkiden hamile kaldığı ve doğumda öldüğü, Nalan’ın da dedesi ve anneannesini babası ve annesi sandığı ortaya çıkmıştı.

Feride Hanım, kızının evlilik dışı yaşadığı ilişki sonrası torununu öylesine baskı altında büyütmüştü ki Nalan, sonunda evlenip gitti ve bu baskıdan bir nebze olsun kurtulabildi. Ancak bu kez de eşi Sedat’ın gelgitleri ve Cana ile yaşadığı yasak ilişki nedeniyle evlilikleri farklı yollardan geçiyor.

Nalan, ilginç bir şekilde Sedat’ın Cana ile ilişkisini bilmiyor! Herkesin ağzına sakız olan bu ayrıntının hala Nalan’a ulaşmamış olması işin bir garip tarafı. Bu konu şimdilik havada duruyor. Nalan’ın bir şekilde durumu öğrenmesi an meselesi.

Ancak Sedat’a gelen bir mesajla şüphelenip Cana’nın verdiği adrese giden Nalan, burada bambaşka bir durumla karşılaştı. Babası ile Cana’yı başbaşa yemek yerken ve elele gören Nalan, büyük bir şok yaşadı. Sedat’a Cana’yı arayıp durumu sorması için baskı yaptı ama Sedat, bir yolunu bulup Cana yerine bir başka arkadaşını aradı ve açmaması için de önceden uyardı.

En sonunda Nalan, gördükleri karşısında daha fazla kendisini tutamayarak Cana’nın evine gitti ve dosdoğru, lafı dolandırmadan, Cana’nın gözünün içine baka baka babası ile onları gördüklerini söyleyip lafları da ardı ardına sıraladı.

Nalan’ın sakin ve vakur duruşuyla söylediği laflar, öyle yenilir yutulur cinsten değildi! Adeta annesi Feride’nin bile eline su dökemeyeceği bir sakinlikle lafları fena yapıştırdı!

Cana’nın gözünün içine baka baka onu ilk gördüğünde içinde bir şüphe oluştuğunu, ancak çevresindekilerin telkini ile içindeki sese kulak vermediğini söyleyen Nalan, “Seni dün gece babamla görünce, senin nasıl bir şey olduğunu anladım! Kendine zengin bir dekor kurmuş, içini sahte bir hayatla doldurmuş, gözü sadece başkalarının sahip olduğunda olan mutsuz bir kadınmışsın sen Cana” sözleriyle hem Cana’yı hem izleyiciyi şoka uğrattı Nalan!

O naif kişiliğinin altındaki bu dobra tavrı kimse beklemiyordu! Nalan, canı yanınca kibarlığı elden bırakıp, sakin ama kavgada söylenmeyecek lafları bir bir sıraladı!

“Kendi evliliğinde mutsuzsun diye başkalarının evliliğini bitirmeye çalışmıyor musun yani?” diyen Nalan, asıl vurucu soruyu sormayı da ihmal etmedi ve “Alp seni niye boşamak istedi Cana? Kimin yüzünden boşamak istedi? Babamın mı?” sorusunu da açıkça sormaktan geri durmadı.

Kimsenin beklemediği bu sahne, aslında Nalan’ın naif kişiliğinin altında hem saf birisi olmadığını hem de yeri geldiğinde en az annesi kadar keskin sözleri sarfedebileceğini gösterdi…

Dizideki bu gelişme, Cana ne kadar inkar ederse etsin, Sedat’ın kendisini onunla aldattığını öğrendiğinde Nalan’ın içinden nasıl birinin çıkacağını sorusunu doğurdu ve şimdiden merakı arttıran bir bekleyişi beraberinde getirdi…

İşte Nalan ve Cana’nın 21. bölümdeki o sahnesi…