Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’de bir dizinin daha finaline karar verildi!

Star TV’de bir dizinin daha finaline karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 1 yıllık dönemde tam 10 dizisine final yaptıran Star TV, sadece Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara projeleri ile memnun olmuştu. Diğer 8 diziyi erken finaller nedeniyle reytinglere kurban veren kanalın yeni sezon için de üst üste ekrana getirdiği projeler çok da iyi sonuçlar vermedi.

Önceki ay final yapan Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinin ardından, Ada Masalı’nın kritik durumu da nasıl sonuçlanacak diye merak ediliyordu. Star TV, bir dizisi için daha final kararı alarak noktayı koydu. Ada Masalı dizisinin 25. bölümde bitirilmesi kararı alındı.

24. bölümü 1 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan Ada Masalı, özellikle salı günlerinden alındıktan sonra ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin finalinde neler olacağı da merakla bekleniyor.

Başrol ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisi ile bu noktaya kadar gelen dizi, mutlu bir sonla bitecek gibi bir hava var. Bu havayı 24. bölüm fragmanında da görebilirsiniz.