Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız’ın Muzaffer’i Enis Arıkan tatilde ve keyfine diyecek yok!

Camdaki Kız’ın Muzaffer’i Enis Arıkan tatilde ve keyfine diyecek yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinde Muzaffer karakterine hayat veren Enis Arıkan, kış sezonunun en büyük sürprizlerinden birisini yaptı. Komedi rolleri ile bilinen oyuncu, bir dram dizisinde ve dram rolünde çok başarılı performans ortaya koydu. Uzun süre önce yapımcı ile anlaşmasına rağmen, dizide ortaya çıkana kadar bunu saklayan Enis Arıkan herkese büyük sürpriz yapmıştı.

Arıkan, Camdaki Kız dizisinin en sürpriz karakterlerinden birisine hayat vererek bu sezonun dikkat çeken oyuncularından da birisi oldu. Şimdilerde Çeşme’de tatilini sürdüren Arıkan, arkadaşları ile eğlenceli anlar yaşıyor.. Instagram hesabından tatil pozlarını da yayınlayan oyuncu, yine eğlenceli ve esprili üslubuyla kameraların karşısına çıktı.

Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan tatilde ve keyfine diyecek yok! 7

Kameralar tarafından da sokakta görüntülenen oyuncu, arkadaşları İrem Derici ve Derya Uluğ ile keyifli bir kahvaltı yaptıklarını ifade etti. Uluğ, yoğun bir şekilde sahne çalışmalarının başladığını belirtti.

Enis Arıkan, yakın arkadaşı İrem Derici’yi mutlu etmek için uğraştığını anlatırken, denize gireceklerini belirterek kameraları da davet etti. İrem Derici ise “Daha selülit şov yapacağım” sözüyle dikkat çekti.