Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi için anlaşan Ebru Şahin hakkındaki bir iddia daha asılsız çıktı!

Destan dizisi için anlaşan Ebru Şahin hakkındaki bir iddia daha asılsız çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, atv ekranında 3 sezon yayınlanan Hercai dizisiyle büyük bir popülerlik kazandı. Akın Akınözü ile iyi bir partner olan oyuncu, 3 sezon süren bu dizinin tüm nimetlerinden yararlandı ve ismini de en başarılı kadın oyuncular listesinin en üst basamaklarına yazdırdı.

Geçtiğimiz yaz aylarında Cedi Osman ile tanışan ve aşık olan Ebru Şahin, ünlü basketbolcu ile özel hayatında da yeni bir dönemin kapılarını araladı. Ebru Şahin’in Cedi Osman’ın ailesi ile tanışması da ikilinin evlenebileceklerine yönelik iddiaları ortaya çıkardı.  Sosyal medyada ve magazin basınında Ebru Şahin’in evleneceğine yönelik birçok haber yapıldı. İddialara göre oyuncu yakın zamanda evlenebilirdi. Ancak bu iddiaların gerçek olup olmadığını Ebru Şahin ilk kez açıkladı.

Çeşme’de kısa bir tatil yapan Ebru Şahin, şimdilerde Destan dizisi için bir dizi eğitim çalışmaları yürütüyor. Öğretmenler eşliğinde oyuncuya at binme, at üzerinde ok atma, dövüş, güreş ve kılıç kullanma dersleri veriliyor. Çeşme tatilinde basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu, sevgilisi Cedi Osman’ın Kanada’da olduğunu belirtti.

Ebru Şahin, aile ile tanışma konusunda da soruları yanıtladı. Bunun yanlış aktarıldığını ifade eden Şahin, Cedi Osman’ın ailesi ile geçen yıldan beri tanıştıklarını, yeni bir şey olmadığını anlattı. Oyuncu sevgilisinin ailesiyle olan iletişimi ise, “Güzel, keyifli aramızdaki muhabbet” diyerek her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Destan dizisi için anlaşan Ebru Şahin hakkındaki bir iddia daha asılsız çıktı! 7

Ortaya atılan evlilik iddiaları üzerine de Ebru Şahin, ilk kez net bir açıklamada bulundu. Evlilik planlarının olmadığını anlatan Ebru Şahin, bu tür haberlerin asılsız olduğunu, evliliğin zamanı gelince olabileceğini vurguladı.

Evlilik teklifi geldiği ve yaz sonunda evlenme planlarının olduğu yönündeki soruyu Ebru Şahin, şöyle yanıtladı:

“Yok. Onunla ilgili, öyle bir gündemimiz yok. Zaten çalışıyoruz şu an ama, asılsız olduğunu söylemiştim ama farklı haberler çıktı.”

Gazeteciler üzerine giderek, “Evlilik uzak mı size?” diye sordu.Oyuncu, “Bilmiyorum zamanı gelince göreceğiz” ifadesini kullandı.