Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, Emel Sayın’ın uykusunu kaçırmayı bakın nasıl başardı!..

Enis Arıkan, Emel Sayın’ın uykusunu kaçırmayı bakın nasıl başardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, 3 sezondur Camdaki Kız isimli dizinin etkili karakterlerinden ‘Muzaffer’i canlandırıyor.

Kanal D ekranında perşembe akşamları büyük başarılar kazanan dizideki performansı ile büyük takdir toplayan Enis Arıkan, genellikle komedi rolleri ile bilindiği ve çok da eğlenceli bir kişiliği olduğu için hayranları oyuncuyu dram projesinde görünce çok şaşırmıştı. Oyuncu, dram ağırlıklı bu rolün de altından başarıyla kalktı.

‘Muzaffer’ karakteriyle her hafta izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen Enis Arıkan sosyal medya paylaşımlarında ise eğlenceli yönünü hayranlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, günlük yaşantısından ve setten sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Enis Arıkan son paylaşımıyla gündem oldu. Uzun rastalı saçlı ve makyajlı bir fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Enis Arıkan’ın fotoğrafının altına ünlü sanatçı Emel Sayın’ın yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı.

Enis Arıkan, Emel Sayın'ın uykusunu kaçırmayı bakın nasıl başardı!.. 8

Emel Sayın, Enis Arıkan’ın paylaşımının altına yaptığı yorumda, “Of Enis ya nasıl uykum vardı kaçtı” diyerek tatlı bir serzenişte bulundu.

Enis Arıkan, Emel Sayın'ın uykusunu kaçırmayı bakın nasıl başardı!.. 9

Instagram’da 3.2 milyon takipçisi bulunan Enis Arıkan’ın “Tırtıl” notunu düştüğü fotoğrafları takipçilerinden, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.