Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan için Camdaki Kız dizisindeki başarısı kariyerinde yepyeni bir dönemi başlattı!

Enis Arıkan için Camdaki Kız dizisindeki başarısı kariyerinde yepyeni bir dönemi başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakterini canlandıran Enis Arıkan, hayranlarına adeta ters köşe yaptı. 3 sezon süren dizi, 82. ve final bölümü ile birlikte 15 Haziran’da son kez izleyicilerle buluşacak. Dizinin etkili isimlerinden birisi de Enis Arıkan oldu.

Daha önce komedi rollerinde izlediğimiz, sosyal medyada da yaptığı komik paylaşımlarla hep esprili bir hayat sunumu yapan Enis Arıkan’ın, Camdaki Kız gibi güçlü bir dram dizisinde yer alması hayranları adına ters köşe bir durumdu.

Muzaffer karakterinin hikaye içindeki dokunaklı hallerinde oyuncunun sergilediği performans, dram yapımlarında da ne kadar başarılı olabileceğini ortaya koyması bakımından dikkat çekiciydi. Enis Arıkan, dizide çok iyi bir ekip ile çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

“Çok güzeldi, çok sevdiğimiz bir ekipti. 2,5 yıl çektik. 82 bölüm çektik. İyi bir iş çıkarttık. Hala reytinglerde birinciyiz. Şanslı, güzel bir ekip olduk. O yüzden çok sevdim. Müthiş de bir final oldu.”

Camdaki Kız dizisiyle artık yapımcıların dram rollerinde de mutlaka teklifler yapacağı isimlerden birisi haline gelen Enis Arıkan, sosyal medyadaki esprili paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor.

Cannes Film Festivali’nde Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı Merve Dizdar’ın ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü kazanmasından duyduğu mutluluğu da dile getiren Arıkan, şöyle konuştu:

“Biz almış gibi heyecanlıydı. Cannes’dan gelir gelmez Alice oyununa çıkmak zorunda kaldı. 2 gün üst üste oyun vardı. 2 gün Merve’yi kutladık. Herkes ayakta alkışladı her sahneye çıktığında, müthişti.”

Ünlü oyuncu, Alice Müzikali’nin bittiğini de sözlerine ekledi.