Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’ın tırnaklarını boyaması sosyal medyada merak konusu oldu!..

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’ın tırnaklarını boyaması sosyal medyada merak konusu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  İzleyicinin hep komik rollerde görmeye alıştığı ünlü oyuncu Enis Arıkan, Kanal D’nin dram yapımı Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakteriyle beğeni topluyor.

Dizideki performansıyla çok konuşulan Enis Arıkan, 14 Ocak Cuma günü vizyona girecek Benden Ne Olur? adlı sinema filminde yine komik yanını ortaya çıkaracak.

Yapımını Med Yapım, CJ ENM ve Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı, Aslı T. Kızmaz’ın kitabından sinemaya uyarlanan  Benden Ne Olur?’un galası dün gerçekleşti.

Film,  21’nci yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın (Hazal Kaya) birbirinden komik ve tanıdık maceralarını beyaz perdeye taşıyacak. Benden Ne Olur? da Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor. Enis Arıkan, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Hazal Kaya ile instagram hesabından fotoğraflarını paylaştı.

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın tırnaklarını boyaması sosyal medyada merak konusu oldu!.. 9

Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken Arıkan “Hazal ile yıllardır çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi. Çok güvenli alandı yakın arkadaşımla tekrar oynamak” şeklinde konuştu.

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın tırnaklarını boyaması sosyal medyada merak konusu oldu!.. 10

Enis Arıkan’ın paylaşımındaki bir detay takipçilerinin hemen dikkatini çekti. Oyuncunun boyalı tırnakları ve tırnaklarını nasıl boyadığı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu tırnaklarını yeğeninin boyadığını söyleyerek merakları giderdi.

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın tırnaklarını boyaması sosyal medyada merak konusu oldu!.. 11

Benden Ne Olur? filminde Alışılmışın dışında ve son derece eğlenceli bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Enis Arıkan, rolüyle ilgili “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebilirsiniz filmde göreceğiniz Enis için. Sertab karakterinin iç sesiyim ve çok komik sahnelerimiz var. Çok güzel bir setti seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi.

‘Benden Ne Olur?’, muhteşem oyuncu kadrosu, eğlenceli anlatımı, modern şehir yaşamına dair renkli sahneleri ile sezonun favori filmlerinden olacak. ‘Benden Ne Olur?’un baş roldeki Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan’ın yanı sıra, zengin oyuncu kadrosunda Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci de yer alıyor.

‘Benden Ne Olur?’ 14 Ocak’ta sinemalarda.