Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı Türkiye’den sonra dünyayı fethediyor! Dört ülkede daha yayınlanacak!

Sefirin Kızı Türkiye’den sonra dünyayı fethediyor! Dört ülkede daha yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi hala hafızalarda. Dizinin baş karakterleri Nare ve Sancar’ın aşkı, ardıdan Mavi’nin diziye girişi hala unutulmadı. Türk izleyicilerin çok severek izlediği Sefirin Kızı dizisi Türkiye’den sonra dünyayı fethediyor.

Star TV’nin 2019 yılında başlayan Sefirin Kızı dizisinde başrollerde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül yer alıyordu. Nare ile Sancar’ın aşkı kısa sürede izleyiciyi büyülemişti. Ancak dizi ikinci sezonda bambaşka bir hikayeye dönüştü. Neslihan Atagül’ün ani rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmasıyla birlikte Engin Akyürek, bu kez Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçti.

Kara Para Aşk’tan sonra Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in yeniden bir araya gelmesi izleyiciler arasında çok büyük heyecan yaratmıştı. Dizi, Neslihan Atagül’ün ayrılığıyla düşüş trendine girmişti. Tuba Büyüküstün diziye bir kurtarıcı edasıyla geldi.

Sefirin Kızı Türkiye’den sonra dünyayı fethediyor! Dört ülkede daha yayınlanacak! 7

Ancak Tuba Büyüküstün’ün gelişi Sefirin Kızı’nın reytinglerini yükseltmeye yetmedi. Dizi Mayıs 2021’de yayınlanan 52. bölümüyle ekranlara veda etti. Ancak Sefirin Kızı dizisi hiç unutulmadı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun da rol aldığı dizi yurt dışında ilk olarak geçen yıl Macaristan’da yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinin yurt dışı macerası başka ülkelerle devam ediyor. Dizi yakında İspanya, Ukrayna, Arjantin ve Fransa’da yayınlanmaya başlayacak ve buradaki izleyicilerin kalbini fethedecek.

Sefirin Kızı dizisinin konusu şöyleydi: Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur.