Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın yeni bölümünde çok şaşırtacak gelişme tüm hikayeyi değiştirecek!

Camdaki Kız’ın yeni bölümünde çok şaşırtacak gelişme tüm hikayeyi değiştirecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Perşembe akşamları yayınlanan ve reytinglerde de birinciliği kimseye bırakmayan dizisi Camdaki Kız’da heyecanın dozu giderek artıyor. Son yayınlanan 23. bölümde Nalan’ın yaşadığı şüphe sonrası izini süreceği gerçeklere ulaşıp ulaşmayacağı büyük merak konusu oldu.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Şerif Erol, Devrim Yakut, Tamer Levent, Enis Arıkan ve Sema Ergeç’in rol aldıkları dizide deyim yerindeyse ‘dananın kuyruğu’ kopmak üzere! Zira Nalan, kendisi ile ilgili saklanan gerçeklere o kadar yaklaştı ki ekran başındakiler soluksuz izliyor yaşananları!

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından diziye uyarlanan Camdaki Kız, OGM Pictures imzalı. Dizi, daha yayınlanmadan büyük dikkat çekmişti. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla da şu sıralar çok izlenen ve merakla takip edilen bir yapım.

Son bölümde Nalan’ın babası Adil’i takip ederek gördüğü mezardaki kişinin kim olduğunun peşine düşmesi, heyecan yaşatan bir gelişme oldu. Gerçekte annesi olduğunu bilmediği Sema İpekoğlu’nun gerçek kimliğini araştıran Nalan, annesi ve babasının farklı ifadeleri sonucu iyice kuşkuya düştü.

Camdaki Kız romanında Sema İpekoğlu, öz dayısı tarafından tecavüze uğrayan ve hamile kalarak kızını doğururken ölen bir kişi. Nalan’ın, aslında Adil ve Feride’nin torunu olduğu, dizinin daha önceki bölümlerinde ortaya çıkmış, annesinin de onu doğururken öldüğü öğrenilmişti.

Camdaki Kız dizisinde olay var! Sema İpekoğlu'nun kim olduğu ortaya çıktı! 5

Ancak ensest bir tecavüz olayından dünyaya gelmesi dizide nasıl izlenecek henüz bilinmiyor. 24. bölüm fragmanında Nalan’ın Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu annesine sormasıyla Feride sinir krizi atakları geçirecek ve sonrasında adeta bilincini kaybedecek.

Hikayenin can alıcı kısmı şimdi başlıyor aslında! Nalan’ın bu gerçeğe ulaşmasına az kaldı! Nalan gerçekleri öğrenecek mi, öğrendiğinde ne yapacak herkes merakta! Ya da bir şekilde yine ailesi tarafından başka yalanlarla kandırılabilir. Camdaki Kız’da gerçeğin ortaya çıkması, hikayenin akışını da büyük oranda değiştirecek gibi görünüyor!

Kendisinin doğduğu gün ölen bu kadının kim olduğu konusu, Camdaki Kız’ın kaderini belirleyecek adeta! Nalan, 23. bölümde mezara babasının koyduğu Manolya çiçeği ve bahçelerindeki Manolya ağacının izini sürüyor şimdi! Bakalım bu ipuçlarından sonra Nalan, 24. bölümde gerçeğe ulaşabilecek mi?

Burcu Biricik, 23. bölüm öncesinde heyecanı arttırmak için canlandırdığı Nalan’ın kalbinin kırıldığını, yine incindiğini anlatan bir paylaşım da yapmıştı…

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde çok şaşırtacak gelişme tüm hikayeyi değiştirecek! 7

İşte heyecanla beklenen Camdaki Kız dizisinin 16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 24. bölüm fragmanı: