Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde bir değil iki başrol gitsin çağrısı!

Kalp Yarası dizisinde bir değil iki başrol gitsin çağrısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları atv’de yayınlanan Kalp Yarası dizisinin her bölümü artık büyük sınav niteliği taşıyor. Sadece tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üstünde reytingler alabilen diziye gösterilen ilginin bir süredir azalmakta olduğunu görüyoruz.

Çekimleri Antakya’da devam eden Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin güçlü uyumu hikayenin bugünlere gelmesini sağlayan en önemli etkendi. Dizide tecrübeli isimlerden oluşan güçlü bir kadro bulunuyor. Hikayesi de sevilen ama senaryonun zaman zaman izleyicileri sürüklemekte zorlandığı bir dönem yaşanıyor.

Kalp Yarası dizisi yaz başından bu yana ekranda ve pazartesi rekabetinde rakiplerinin gerisinde kaldı. Dizide yaşanacak başrol ayrılığının nasıl bir etki yapacağı da merak ediliyor. Kalp Yarası dizisinde Adnan Sancakzade karakterini canlandıran Mahir Günşıray yapıma veda ediyor. Oyuncunun diziden 26. bölüm itibariyle ayrılacağı ortaya çıktı.

24. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizinin başrol oyuncularından olan Mahir Günşıray, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Karakteri izleyiciler sevmese de oyuncu için yeteneklerini sergilediği bir projenin daha geride kalacağını söyleyebiliriz.

Kalp Yarası dizisinde bir değil iki başrol gitsin çağrısı! 8

Adnan karakterinin ayrılığına dizinin hayranları büyük destek verdi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerin karakteri sevmemelerinin sonucu olarak bu ayrılığı destekleyen bir görüntü var.

Hatta birçok dizi hayranı Hande karakterinin de hikayeden ayrılmasını istiyor. Merve Çağıran’ın başarıyla canlandırdığı Hande, hikayenin kilit noktasındaki bir karakter ve izleyiciler onu yine sevemedi.

Kalp Yarası dizisinde bir değil iki başrol gitsin çağrısı! 9

Diziden Hande karakteri şayet ayrılır ise izleyiciler bu durumu coşkuyla karşılayacaktır. Ancak şimdilik böyle bir gelişme yok.

Adnan karakterinin 26. bölümde gideceği netleşti. Hande karakteri ise hikayede yer almaya devam edecek.